08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΑΘΗΝΑ| Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταγγελίας της καταστροφικής πολιτικής τους (9/8, 20:00, Σύνταγμα)

ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 8:00 μ.μ., στο Σύνταγμα

Μία καταστροφή τεραστίων διαστάσεων είναι σε εξέλιξη. Χιλιάδες άνθρωποι ξεσπιτωμένοι, σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης απανθρακωμένα. Και ο μισός πληθυ-σμός της χώρας εγκλωβισμένος στο λεκανοπέδιο, έναν τεράστιο θάλαμο αερίων.

Ένα έγκλημα σε βάρος του λαού, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τη ζωή και το μέλλον του. Ένα έγκλημα που πρέπει να χρεωθεί εξ ολοκλήρου στην καταστροφική πολιτική του ντόπιου και ξένου κεφάλαιου και των κυβερνητικών διαχειριστών του, σημερινών και προηγούμενων.

Όλων αυτών που σήμερα προσπαθούν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες, να κρυφτούν πίσω από τις γνωστές, χιλιοειπωμένες δικαιολογίες, να εμφανίσουν αυτήν την κολοσσιαία καταστροφή ως δήθεν αντικειμενικό γεγονός. 

Όλων αυτών που, όταν οι φλόγες σβήσουν και τα τηλεοπτικά κανάλια αποσυρθούν, θα σφυρίζουν αδιάφορα, θα εγκαταλείψουν τους πληγέντες στην τύχη τους, όπως εγκατέλειψαν στην τύχη τους τις περιοχές και τους κατοίκους που καίγονται.

Όλων αυτών που θα φροντίσουν να κερδοφορήσουν από την καταστροφή που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό να καταγγείλει μαζικά αυτό το έγκλημα. Να καταγγείλει την πολιτική που καταστρέφει, ισοπεδώνει, ερημώνει, τσιμεντοποιεί. Να οργανωθεί σε κάθε περιοχή και να δι-εκδικήσει μαζικά την άμεση εξασφάλιση και την πλήρη αποζημίωση όσων έχουν πληγεί, την απο-κατάσταση των καταστροφών. Να βάλει φραγμό στα σχέδια αποψίλωσης και τσιμεντοποίησης, και στα κάθε είδους «αρπακτικά» που περιμένουν να θησαυρίσουν από τις στάχτες και τα αποκαΐδια αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. 

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 8:00 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr