22 ΜΑΗ 2019

Εκδήλωση και παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) για τις ευρωεκλογές στην Ξάνθη

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στη Ξάνθη για τις ευρωεκλογές, κυρίως με προσωπικές συζητήσεις και μαζώξεις συναγωνιστών και φίλων. Την Τρίτη 21 Μάη έγινε η ανοιχτή εκδήλωση για την προπαγάνδιση της Αποχής, στο πάρκο Διοικητηρίου. Ήταν μια καλά στημένη και ζωντανή εκδήλωση, στο χώρο της οποίας αναρτήθηκαν πανό, τοποθετήθηκαν ταμπλό και τραπεζάκι με τα υλικά της οργάνωσης, ενώ η ομιλία που έγινε από τη σ. Σίσσυ Πανίδου κράτησε αμείωτη την προσοχή των συγκεντρωμένων και κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων διερχόμενων που στάθηκαν για να ακούσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία και την αγορά, σε εργασιακούς χώρους (ΣΕΚΑΠ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, E-VALUE), στα χωριά Εύλαλο, Άβδηρα, Σέλερο και Πόρτο Λάγος, σε Νοσοκομείο, ΙΚΑ, Περιφέρεια, στις δύο φοιτητικές λέσχες και στις σχολές και φυσικά με το αυτοκόλλητο, τις αφίσες, τα συνθήματα και συζητήσεις σε καφενεία και στέκια. Παράλληλα στάλθηκε και δημοσιεύτηκε σε αρκετές τοπικές ιστοσελίδες το κείμενο με τις υπογραφές για την αποχή.

Επίσης διακινήθηκε τοπική προκήρυξη για τις δημοτικές εκλογές με τη θέση της αποχής από τις περιφερειακές και του λευκού/άκυρου στις δημοτικές, στην πλατεία και στην αγορά της πόλης.

Παρέμβαση για τις ευρωεκλογές έγινε και στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής παραμονές της επετείου απελευθέρωσης της, που συνάντησε θετικό κλίμα.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr