ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ! - ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!
Σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην περιοχή, η κυβέρνηση «σηκώνει το χέρι» για την άμεση συμμετοχή του ελληνικού στρατού στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύης.
Εκδήλωση - συζήτηση στην Αθήνα
Ιράκ, Ουκρανία, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Παλαιστίνη, Υεμένη… Ποιος έχει σειρά; Ελληνοτουρκικές οξύνσεις με φόντο την ιμπεριαλιστική κυριαρχία και τους ενδο-ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς Μόνο η κοινή πάλη των λαών μπορεί να βάλει φραγμό στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό! ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΓΕΝΑΡΗ, 6.30 μμ, ΑΣΟΕΕ
Έφυγε από τη ζωή ο σ. Λάκης Μπατσίλας
Το Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του σ. (Μενέλαου) Λάκη Μπατσίλα από την Κοζάνη.
Καμιά σχέση με τους εμπρηστές του πολέμου στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο!
Αν θέλει κανείς να δει ποιο χρώμα κινδυνεύει να πάρει το μελάνι με το οποίο υπέγραψαν τη συμφωνία για τον λεγόμενο ανατολικό-μεσογειακό  αγωγό φυσικού αερίου,  οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, με την κυβέρνηση των αρχιδολοφόνων του Ισραήλ, με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον, δεν έχει παρά να δει τις εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, απ’ όσα συνέβησαν στη  Βαγδάτη,  το πρωί της Παρασκευής 3/1/2020.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «EAST MED» ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!
Ο λαός μας πρέπει ν’ αντισταθεί σ’ όλα εκείνα τα σχέδια και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών και των εξαρτημένων αστικών τάξεων, που συμβάλλουν σ΄ ένα νέο ματοκύλισμα στην περιοχή. Πρώτιστα, ενάντια, στις αμερικανοΝΑΤΟϊκές επιδιώξεις, τις επεμβάσεις και την παρουσία τους στη χώρα, στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο. Ενάντια στον αντιδραστικό ανταγωνισμό των αρχουσών τάξεων Ελλάδας – Τουρκίας, στον εθνικισμό και στους πολεμικούς κινδύνους.
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ
Με περίσσιο θράσος ο Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα ανακοίνωσε ότι σε συμφωνία με τον ΟΑΣΘ δημιουργείται ειδική γραμμή (55Χ) για την «εξυπηρέτηση» των προσφύγων που ζουν στο στρατόπεδο στα Διαβατά και θα ακολουθεί την διαδρομή Σταυρούπολη – στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου – Ν.Σ. Σταθμός.
Άλλος ένας προϋπολογισμός λεηλασίας των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων
Παρά τη συνεχή κυβερνητική προπαγάνδα για το αντίθετο, ο προϋπολογισμός του 2020 συνεχίζει και βαθαίνει τη λεηλασία του εργατικού και λαϊκού εισοδήματος, με τα αιματηρά πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ. Συνεχίζει τη μεταφορά πλούτου από “μέσα” προς τα “έξω” κι από “κάτω” προς τα “πάνω”, παρά τη δήθεν έξοδο απ’ τα μνημόνια και την κάλπικη αναπτυξιολογία.
1 2 3 ...
Επόμενη   
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ