15 ΜΑΗ 2019

Ηράκλειο: Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές (22/5)

Το ΚΚΕ(μ-λ), καλεί τους εργαζόμενους τη νεολαία, το λαό συνολικά, να μη νομιμοποιήσει με την ψήφο του το αντιδραστικό οικοδόμημα της ΕΕ. Αυτό τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό, που μαζί με τον Αμερικάνικο αλλά και τον Ρώσικο, δεν διστάζουν να ματοκυλίσουν και να αφανίσουν λαούς και εθνότητες, στο βωμό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους. Να μη νομιμοποιήσει την αντιδραστική πολιτική που προωθεί και εντείνει το πολιτικό προσωπικό του συστήματος, για λογαριασμό του κεφαλαίου, απέναντι στους λαούς. Να μη νομιμοποιήσει την πολιτική της φτώχειας και εξαθλίωσης, της αποβιομηχάνισης και της ανεργίας, της συντριβής των εργασιακών σχέσεων, στο χτύπημα κοινωνικών δικαιωμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Το ΚΚΕ(μ-λ), παλεύει και προωθεί τη θέση της ΑΠΟΧΗΣ από την κάλπη των ευρωεκλογών. Θέση, που θεωρούμε ότι είναι η πιο συνεπής στον αγώνα για έξοδο της χώρας από την ΕΕ. Θέση που αναδεικνύει τον αντιδραστικό χαρακτήρα της ΕΕ και δίνει αγωνιστική διέξοδο. Το ΚΚΕ(μ-λ), καλεί το λαό να στηρίξει με τη συμμετοχή του, την συγκρότηση και ανάπτυξη εστιών αντίστασης στην αντιδραστική πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου – ΕΕ. Να συγκροτήσει ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ενάντια στο σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Να ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ με τους ξένους δυνάστες και τους ντόπιους υπηρέτες τους, σπάζοντας τα ιμπεριαλιστικά δεσμά.

Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ(μ-λ), θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – συζήτηση για τη θέση της αποχής και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν, την Τετάρτη 22 Μάη στις 7:00 μ.μ. στο στέκι ΖΑΛΟ (χαριλάου Τρικούπη 21, 1ος όροφος).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ