17 ΙΟΥΝΗ 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Όχι στην κάυση στο ΤΙΤΑΝ!

Η συναυλία της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης στο ΤΙΤΑΝ που αναβλήθηκε, μετατρέπεται σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας της Ευκαρπίας την Παρασκευή 19-6-2020 στις 7μμ.

Ιδιαίτερα τώρα, μετά την έγκριση της τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) της μονάδας παραγωγής τσιμέντων της εταιρείας από την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του ΥΠΕ, είναι αναγκαίος ο ξεσηκωμός ενάντια στην καύση στο ΤΙΤΑΝ και τους υπεύθυνους για αυτήν την εξέλιξη και την καταστροφή της ζωής του λαού. Και οι υπεύθυνοι έχουν όνομα και είναι η κυβέρνηση, η ΕΕ και η αντιλαϊκή τους πολιτική. Είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν τον λαό και την νεολαία στην ανεργία, την φτώχεια, την ζωή χωρίς δικαιώματα και ελευθερίες! Είναι οι ίδιοι που μολύνουν τον αέρα που ανασαίνει ο λαός, που πουλάνε το νερό, που προσφέρουν γη, αέρα και νερό στο αδηφάγο κεφάλαιο για λεηλασία. Και αυτή η πολιτική χαρίζει κέρδη στο κεφάλαιο, θάνατο και καρκίνο στο λαό!

Ο λαός της Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν έχει να περιμένει τίποτα από κυβέρνηση, περιφέρεια, επίδοξους σωτήρες και διαβουλεύσεις. Είναι αναγκασμένος

  • Να πιστέψει ότι μόνο ο ίδιος μπορεί να σώσει τον εαυτό του και να αγωνιστεί κόντρα στις απόψεις που λένε ότι οι αγώνες δεν κερδίζουν.

  • Να αντιπαραθέσει στην ηττοπάθεια που κυριαρχεί, την εμπιστοσύνη στους αγώνες και την δύναμή τους.

  • Να επιμείνει, να αντισταθεί, να οργανώσει τους αγώνες του και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στην ζωή και τον καθαρό αέρα!

Το ΚΚΕ (μ-λ) συμμετέχει τις κινητοποιήσεις ενάντια στην καύση και καλεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 19-6-2020 στις 7μμ στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Ευκαρπία.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr