11 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Καταγγέλλουμε την κλιμάκωση της κυβερνητικής και κρατικής καταστολής, που εκφράζεται για μια ακόμα φορά με την κήρυξη της Αθήνας σε κατάσταση πολιορκίας από τις δυνάμεις καταστολής, ενόψει της πανελλαδικής συγκέντρωσης αγροτών στην Αθήνα. Η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη δίκαιη οργή της φτωχομεσαίας αγροτιάς καταστρώνει σχέδιο αποκλεισμού της πόλης: Αστυνομικά μπλόκα θα στηθούν στις Αφίδνες, στην Ελευσίνα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι, στην Αγία Παρασκευή και στον Πειραιά. Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Όπως παραδέχεται η κυβέρνηση, θα επιδιωχθεί η ασφυκτική επιτήρηση των αγροτών που θα έρθουν στην Αθήνα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι μαθαίνει γρήγορα από τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Και την ίδια στιγμή που (εφαρμόζοντας τις οδηγίες της ΕΕ και την ΚΑΠ) ξεκληρίζει τη φτωχή και μεσαία αγροτιά και τρομοκρατεί τους αγωνιζόμενους αγρότες, την ίδια στιγμή υποκριτικά τους καλεί σε «εξαντλητικό διάλογο»!
Η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι σύμμαχοι με τη φτωχομεσαία αγροτιά σους αγώνες αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση, γι’ αυτό και πρέπει να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αυτό αγώνα. Γιατί μια νίκη του θα αποτελεί νίκη όλου του λαού.

• Κάτω η κρατική καταστολή!
• Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών!
• Ασφάλιση – Σύνταξη για όλο το λαό!
• Να ανατραπεί η αντιασφαλιστική επίθεση!

Παρασκευή 12 Φλεβάρη 5:00 μ.μ., Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Σύνταγμα.
Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 10.30 π.μ., Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Σύνταγμα.
Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr