01 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ!

Η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ(μ-λ), στηρίζει με όλες της δυνάμεις τους δικαζόμενους αγωνιστές Θανάση Αγαπητό, Θωμά Κυρατζόπουλο, Σαράντη Αρβανίτη που ξαναδικάζονται την Πέμπτη 2 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη.
Μια δίκη σχεδιασμένη στην εξυπηρέτηση του στόχου της τρομοκράτησης των εργαζόμενων και του λαού. Με αστήρικτες κατηγορίες, που στοιχειοθετήθηκαν μέσω βιντεο, σε βάρος των αγωνιστών που συμμετείχαν στη διαδήλωση κατά της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, με τον Φούχτελ, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά ενάντια στις εφεδρείες.
Διώξεις που ασκούνται για να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το ηθικό όσων ξεσηκώνονται, γιατί τα μέτρα που περνούν δεν αφήνουν κανέναν άθικτο. Και για να αποδείξουν στους ιμπεριαλιστές ότι η κυβέρνηση μπορεί να περάσει τα μέτρα σφαγής του λαού και ότι μπορεί να είναι η κολόνα του σάπιου πολιτικού τους συστήματος.
Οι τρεις αγωνιστές αθωώθηκαν, το σαθρό κατηγορητήριο γκρεμίστηκε, η μαζική συγκέντρωση και το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης νίκησαν!
Επειδή όμως ετοιμάζουν ακόμη πιο άγρια επίθεση και πρέπει να δημιουργήσουν πιο ασφυκτικό περιβάλλον, ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από την εισαγγελέα Ιωάννα Κατσή, την εισαγγελέα που άσκησε και τη δίωξη κατά των 11 εργολαβικών απεργών του ΑΠΘ.
Μια σειρά αγωνιστές και απεργοί σέρνονται στα δικαστήρια, από προανακρίσεις μέχρι κατηγορούμενοι όπως οι αγωνίστριες καθαρίστριες, οι απεργοί της κόκα κόλα, οι σχολικοί φύλακες, σε μια βιομηχανία πολιτικών συνδικαλιστικών διώξεων, στο πλαίσιο της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται ο ποινικός κώδικας.
Οι διώξεις δεν πρέπει να τρομοκρατήσουν τον λαό, αλλά να τον δυναμώσουν, να τον βγάλουν  μαζικά στον δρόμο της αλληλεγγύης στους δικαζόμενους, στον δρόμο της αντίστασης στις αντιδραστικές εκτροπές, της υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της διεκδίκησης των εργασιακών δικαιωμάτων, στον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής. Σ” αυτή τη κατεύθυνση το ΚΚΕ(μ-λ) θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ   11πμ !

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

30/9/2014

 

Κ.Ο. Θεσσαλονίκης   του kkeml_gr

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ