25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017

Παρέμβαση στο Ηράκλειο για τη νέα συμφωνία

Να αντισταθούμε στα νέα αντιλαϊκά αντεργατικά  μέτρα που επέβαλαν οι ιμπεριαλιστές της ΕΕ και του ΔΝΤ και υπόγραψε η κυβέρνηση στο Eurogroup στις 20 Φλεβάρη. Να βγει ο λαός μαζικά στους δρόμους του αγώνα, να οργανώσει τις αντιστάσεις του σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά.

Με αυτή την προτροπή στους νεολαίους, εργαζόμενους τους πολίτες του Ηρακλείου, η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ(μ-λ) πραγματοποίησε παρέμβαση την Πέμπτη στο κέντρο της πόλης.  Με τηλεβόα, πανό και προκηρύξεις, κατήγγειλε τα νέα «προληπτικά» μέτρα που αποδέχτηκε να πάρει η κυβέρνηση μετά το 2018, που μας εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο (κι άλλη μείωση των συντάξεων, φοροληστεία), διαμορφώνουν ένα πραγματικό εργασιακό μεσαίωνα (απελευθέρωση απολύσεων) και βάζουν σε υποθήκη τη ζωή και τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Απέναντι σ’ αυτό το αντιδραστικό τοπίο μόνος δρόμος είναι η ενίσχυση των λαϊκών αντιστάσεων και σ’ αυτή  τη κατεύθυνση πρέπει να  κινηθούν οι οργανώσεις της αριστεράς. Σ’ αυτό καλείται να συμβάλλει μ’ όλες του τις δυνάμεις και η οργάνωσή μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ