16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Πολυτεχνείο: ανακοίνωση της κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ)

Οι φονιάδες και ληστές των λαών οι ιμπεριαλιστές,που ευθύνονται για το ρήμαγμα μιας σειράς χωρών στην περιοχή, για το θάνατο και την προσφυγιά εκατομμυρίων ανθρώπων, σαφώς ευθύνονται και για το δολοφονικό χτύπημα στο Παρίσι.

Είναι γνωστό ότι σε μεγάλο βαθμό τα διάφορα αντιδραστικά μορφώματα τύπου ISIS είναι δημιούργημά τους. Ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρο πως η λεηλασία και η καταστροφή χωρών και η δολοφονία εκατομμυρίων από τις βόμβες των ιμπεριαλιστών όσο δεν απαντιέται από μαζικά αντιιμπεριαλιστικά κινήματα των λαών θα δίνει έδαφος για να στρατολογούν μάρτυρες τα πιο μαύρα, αντιδραστικά και σκοτεινά μορφώματα σαν αυτά που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι.

Η φετινή επέτειος της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου βρίσκει το λαό μας πνιγμένο στα βάσανα της φτώχειας και απέναντι σε νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εφαρμόζει συστηματικά.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο διεθνής περίγυρος μυρίζει μπαρούτι, το βάθεμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης σ’ όλα τα επίπεδα θυμίζει ζοφερές εποχές και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Όλοι την Τρίτη 17 Νοέμβρη 6.00 το απόγευμα στην πλατεία της Αγοράς για να μετατρέψουμε την επέτειο σε αγωνιστικό συλλαλητήριο ενάντια στον πόλεμο, το φασισμό, την εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλισμό.

Το Πολυτεχνείο ζει

Κάτω τα μνημόνια

Έξω οι βάσεις του θανάτου

Χανιά 16-11-2015

Αναζήτηση
Πολιτική εκδήλωση: Ο λαός στην πρώτη γραμμή!
Πολιτική εκδήλωση για την πανδημία
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο