12 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Προεκλογική κίνηση ανά την Ελλάδα

ΣΕΡΡΕΣ:
«Είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο….» (Μπ. Μπρεχτ). Το ΚΚΕ(μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ σας προσκαλούν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 7 μμ, στο καφέ ΣΤΕΚΙ, ( Δ. Φλωριά 3 – Σέρρες) στην παρουσίαση ψηφοδελτίου – εκδήλωση-συζήτηση- με θέμα: «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»
Θα μιλήσουν: η Σαμαρά Δήμητρα, υποψήφια βουλευτής Σερρών, ο Δημήτρης Παυλίδης και ο Θανάσης Τσιριγώτης

XANIA:
Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποιεί η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ την Τετάρτη 14 Γενάρη στις 7.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Την Πέμπτη 15/1 στις 6:30 μμ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Προεκλογική εκδήλωση, Πέμπτη 15 Γενάρη, 7:00 μ.μ στο καφέ «ART GALLERY»

ΞΑΝΘΗ:
Η Εκλογική Συνεργασία διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση στην Ξάνθη, το Σάββατο 17/1, στις 7 μ.μ. στο καφέ «Βυζάντιο». Ομιλητές θα είναι οι: Μάνος Δημήτρης και Τσιριγώτης Θανάσης

ΣΑΜΟΣ:
Την Κυριακή 18/1 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της εκλογικής συνεργασίας στην κινηματογραφική λέσχη «Ίριδα» στο Καρλόβασι.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
Η Εκλογική Συνεργασία διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση την Τετάρτη 21/1, στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Περισσότερα και για συνεχή ενημέρωση της προεκλογικής δραστηριότητα στο ιστολόγιο της εκλογικής συνεργασίας: http://mlekloges2015.blogspot.gr/

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr