04 ΙΟΥΛΗ 2019

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί των φασιστών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγες ημέρες τα ανθρωποειδή της Χρυσής Αυγής και του Ιερού Λόχου προβήκαν σε βανδαλισμούς περιπτέρου και προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ (μ-λ)  και άλλων οργανώσεων. Συγκεκριμένα, πολυμελής ομάδα σαράντα κουκουλοφόρων και μασκοφόρων φασιστών με προεκλογικό υλικό, έκανε δυναμικά την παρουσία της, το απόγευμα της 3 Ιουλίου, στην πλατεία Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Κατέστρεψε περίπτερα οργανώσεων, έσκισε προεκλογικό υλικό και κόλλησε αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, με σπρέι έγραψε συνθήματα και σήματα στο περίπτερο του ΚΚΕ (μ-λ), υπογράφοντας έτσι το «κατόρθωμα» τους. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας, που είκοσι μέτρα πιο πέρα φυλούσε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Θρασύδειλοι όπως πάντα, με σκεπασμένα πρόσωπα, προβήκαν θρασύτατα στο «θεάρεστο» έργο τους, μπροστά στα μάτια των περαστικών και των θαμώνων των γύρω καφετεριών και φυσικά με την σκανδαλώδη ανοχή των οργάνων της «τάξης».

Δεν είναι η πρώτη φορά παρόμοιων προκλήσεων και δεν θα είναι η τελευταία. Το φασιστικά ερπετά δεν βγήκαν από τη φωλιά τους απρόσμενα. Εκκολάφθηκαν και τράφηκαν από το σύστημα και χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν και για πάσα χρήση, για την καταστολή των λαϊκών αγώνων και για την εξυπηρέτηση των σχεδίων των ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου. Για το άπλωμα της πολιτικής της φασιστικοποίησης, το σύστημα πολλά περιμένει από αυτούς, για την όξυνση της κρατικής, παρακρατικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Ένα τραγούδι λέει «Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον». Όμως πρέπει συνάμα να καταλάβουμε και τη φύση αυτών που πουλάνε ανέξοδο αντιφασισμό, την ώρα που η πολιτική τους, τάισε και συνεχίζει να ταΐζει το φασιστικό φίδι.

Οι πρακτικές και οι μεθοδεύσεις των κάθε είδους και οσμής φασιστών δεν μας πτοούν, ο αγώνας μας θα συνεχίζεται ολοένα πιο μαχητικά και επίμονα μαζί με το λαό και για το λαό και η απάντηση των λαϊκών δυνάμεων θα δίνεται καθημερινά και θα δίνεται ολοένα και περισσότερο με την ανάπτυξη κι οργάνωση του λαϊκού και εργατικού κινήματος. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Εμείς οι αγωνιστές του ΚΚΕ(μ-λ) θα είμαστε εκεί μέρα μεσημέρι με τα πρόσωπα ανοιχτά όπως αγωνιζόμαστε, θα ξαναστήνουμε τα περίπτερα και θα συνεχίζουμε να διαδίδουμε τις ιδέες μας μέσα στο λαό και να παλεύουμε μαζί του ενάντια στον φασισμό και τον εθνικισμό.

Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί.

KKEμ-λ.

???????????????????????????????

με την υπογραφή

μετά την αποκατάσταση

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr