09 ΙΟΥΝΗ 2019

Ψυχραιμία…

Ο Λαϊκός Δρόμος, αφού θεώρησε βέβαιο πως «ο καθένας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως τα πιο δηλητηριώδη βέλη του τα στρέφει συστηματικά εναντίον του Μ-Λ ΚΚΕ» (η οργάνωσή μας υποτίθεται), αφού μπερδεύει εθνικές εκλογές με ευρωεκλογές (επιδεικνύοντας ασυγχώρητο ιδεολογικό αναλφαβητισμό), αφού προσπαθεί να βρει δικαίωση σε όλες τις «υπάρχουσες στη χώρα μας εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές δυνάμεις, οργανώσεις, ομάδες κ.λ.π. που αναφέρονται στην Αριστερά» και συμμετέχουν στις ευρωεκλογές (το Μ-Λ ΚΚΕ έχει επιλεκτική στενότητα και επιλεκτική πλατύτητα), καταλήγει με πολλά ταρατατζούμ στο βαθύ συμπέρασμα ότι σερβίρουμε «χαλασμένες σούπες σε έναν κόσμο ανυποψίαστο» για να τον στήσουμε «απέναντι στο Μ-Λ ΚΚΕ»!

Δεν ξέρουμε τι φαντάσματα κυνηγάει το Μ-Λ ΚΚΕ. Ούτε ξέρουμε αν ο τρόπος και η αμετροέπεια του σχολίου του Λαϊκού Δρόμου δείχνει αδικαιολόγητα εκλογικού τύπου άγχη. Αν είναι έτσι, έχουμε να συστήσουμε στους συντρόφους του Μ-Λ ΚΚΕ ψυχραιμία. Εκλογές είναι, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Και στο κάτω κάτω, ο εχθρός είναι αλλού.

Αν, από την άλλη δε νιώθουν πεισμένοι για την επιλογή τους να συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές (που αποτελεί ένα θετικό ενδεχόμενο), τους συστήνουμε την επόμενη φορά να απέχουν και αυτοί. Ίσως θα είναι πιο ήρεμοι.

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τους συντρόφους του Λαϊκού Δρόμου να περιφρουρήσουν ένα στοιχειώδες επίπεδο σχέσεων και αντιπαράθεσης.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr