20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

100 χρόνια ΣΕΚΕ-ΚΚΕ | Πορεία και εκδήλωση στον Πειραιά – Σάββατο 27/10 (βίντεο)

100 χρόνια από την ίδρυση του ΣΕΚΕ-ΚΚΕ

Επιμένουμε στο δρόμο της επανάστασης και του σοσιαλισμού

Πολιτική εκδήλωση

27 Οκτώβρη, Πανεπιστήμιο Πειραιά, 3:00 μ.μ.

Προσυγκέντρωση

Πλατεία Καραϊσκάκη, 1:00 μ.μ. και πορεία στους δρόμους του Πειραιά

Επιμένοντας στην ανάγκη ανασυγκρότησης του λαϊκού, εργατικού, επαναστατικού, κομμουνιστικού κινήματος για την ανατροπή της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και της καπιταλιστικής επίθεσης…

Επιμένοντας στην πρωτοπορία της εργατικής τάξης και τη δύναμη των λαϊκών μαζών να κατακτούν το δικαίωμα στη ζωή, να ανοίγουν το δικό τους δρόμο στην αναμέτρηση και τη σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό και το κεφάλαιο…

Επιμένοντας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στην επανάσταση και το σοσιαλισμό…

Τιμάμε τα 100 χρόνια κομμουνιστικού κινήματος στη χώρα μας. Τιμάμε και εμπνεόμαστε από τους τους ηρωικούς και ένδοξους αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού.

Τιμάμε και εμπνεόμαστε από την ανιδιοτελή θυσία των κομμουνιστών και τα ποτάμια αίματος των εργατών και των λαϊκών ανθρώπων που χύθηκαν για το ψωμί, τη δουλειά, τη μόρφωση, την ελευθερία. Για μια χώρα ανεξάρτητη από ξένους δυνάστες, για μια κοινωνία δίχως εκμετάλλευση και καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο.

Για να μπορούν οι φτωχοί, οι καταπιεσμένοι, οι εκμεταλλευόμενοι και οι απόκληροι όπου γης να κοιτούν τον ήλιο με περηφάνια, ανυψώνοντας την ανθρώπινη υπόσταση στο πραγματικό της μπόι.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr