21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

9η Συνδιάσκεψη – Έναρξη διαλόγου

Όπως έχουμε ανακοινώσει αρχίζουν οι διαδικασίες της 9ης Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ(μ-λ)

Η ημερήσια διάταξή της διαμορφώνεται στα ζητήματα:

1.       Οι διεθνείς εξελίξεις, η διάταξη και ο ανταγωνισμός των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, και η πάλη των λαών.
2.       Οι εξελίξεις στη χώρα μας, το πλαίσιο εξάρτησης και εκμετάλλευσης, η όξυνση της αντιπαράθεσης σε Βαλκάνια – Αιγαίο – Κύπρο, ο ρόλος των αστικών πολιτικών δυνάμεων, η κατάσταση στην Αριστερά, τα μέτωπα πάλης του λαού και τα καθήκοντά μας.
3.       Απολογισμός (2007-2018) της Οργάνωσης και εκλογή νέου Καθοδηγητικού Οργάνου.

Αποσπάσματα των κειμένων του πρώτου ζητήματος, των οποίων η συζήτηση ανοίγει άμεσα, έχουν ήδη δημοσιευθεί στην Προλεταριακή Σημαία και ολόκληρα στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ).

Καταθέτουμε τις  προτάσεις μας προς το κίνημα, επιχειρούμε να συνολικοποιήσουμε την πείρα που έχει συσσωρευτεί και να κάνουμε στο μέτρο του δυνατού τα απαραίτητα προχωρήματα που απαιτούν οι συνθήκες. Όλα αυτά δεν αποτελούν μια κλειστή συζήτηση που αφορά τους «μυημένους». Είναι ανάγκη να τα συζητήσουμε και να τα επεξεργαστούμε μ’ ένα ευρύτερο δυναμικό αγωνιστών που κινείται δίπλα και κοντά μας. Να μας πει και αυτό το δυναμικό την άποψή του. Η υπόθεσή μας είναι και υπόθεσή του. Είναι υπόθεση του λαού σε τελική ανάλυση, και μ’ αυτό το πνεύμα πρέπει να ανοίξουμε, να διευρύνουμε και να ενισχύσουμε τους διαύλους επικοινωνίας με τον όχι ευκαταφρόνητο κύκλο των συναγωνιστών μας. Γι’ αυτό το λόγο ανοίγουμε τον διάλογο στην Προλεταριακή Σημαία και στην ιστοσελίδα μας (http://www.kkeml.gr/).

Τα κείμενα θα στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dialogos.9h@gmail.com, όσα θα δημοσιεύονται στην Προλεταριακή Σημαία δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 1000 λέξεις ενώ για την ιστοσελίδα δεν υπάρχει περιορισμός, καλό θα ήταν όμως να μην είναι πολύ μεγάλα για να διευκολύνονται οι αναγνώστες, θα μπορούσε κάποιος να στείλει και περισσότερα του ενός.

Τα κείμενα θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφονται και αν θέλει ο συντάκτης θα αναφέρει και την περιοχή του. Ο κάθε αποστολέας θα πρέπει να διευκρινίζει στο e-mail του αν θέλει να υπογράφονται με το πλήρες ονοματεπώνυμο ή με αρχικά ή με όποια άλλη μορφή.

Θα δημοσιεύονται όσο πιο άμεσα γίνεται και κατά τη χρονική σειρά παραλαβής, αν θα δημοσιεύονται και σε ποιο μέσο θα αποφασίζεται από τους υπεύθυνους του διαλόγου. Διατηρούμε το δικαίωμα κάποια πιθανά να μη δημοσιευτούν αν κρίνουμε ότι έχουν υβριστικό περιεχόμενο ή και για άλλους λόγους.

Κείμενα θα γίνονται αποδεκτά μέχρι και μια βδομάδα πριν την έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης.

 

 

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr