17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

ΑΘΗΝΑ| Η απαγόρευση δεν πέρασε!

Από νωρίς το πρωί, αξημέρωτα, το κέντρο της Αθήνας ήταν γεμάτο από τις δυνάμεις καταστολής. Παρ' όλα αυτά πολύς κόσμος αποφάσισε να κατέβει και να επιχειρήσει να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και η διαδήλωση του Πολυτεχνείου ανταποκρινόμενος στα καλέσματα των οργανώσεων.

Στην Πανεπιστημίου από τα Προπύλαια έως και την Ομόνοια συγκεντρώθηκαν τα μπλοκ του ΚΚΕ, της ΛΑΕ, του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων και του ΚΚΕ(μ-λ) το μπλοκ του οποίου αρχικά συγκροτήθηκε στη Πατησίων.

Βίντεο εδώ

Από νωρίς η κυβέρνηση έδειξε τις διαθέσεις της και έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν τις συγκεντρώσεις. Με τα οχήματα ρίψης νερού, με χημικά και εκατοντάδες ΜΑΤατζήδες. Γίνανε δεκάδες συλλήψεις και απ' όσο μαθαίνουμε υπάρχουν και τραυματισμοί. Οι συγκεντρωμένοι σπρώχθηκαν με καταιγισμό χημικών και νερού προς την Αγίου Κωνσταντίνου και την πλατεία Καραϊσκάκη.

Το χτύπημα των δυνάμεων καταστολής έφτασε μέχρι και στο σταθμό Λαρίσης όπου ήταν συγκεντρωμένες δυνάμεις της Αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι και σωματεία.

Το χτύπημα συγκεντρώσεων που κρατούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, γάντια, αποστάσεις) το μόνο που δείχνει είναι αυτό που λέγαμε όλες τις προηγούμενες μέρες: το πρόβλημα της κυβέρνησης ήταν να μη γίνει συγκέντρωση και για τη μη τήρηση των μέτρων είναι αποκλειστικά υπεύθυνη!

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr