ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Ο λαός και η νεολαία φώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»!
Στη μαύρη επέτειο για τα 76 χρόνια από τη Νάκμπα, που σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου κατοχικής καταπίεσης και διωγμών του παλαιστινιακού λαού από την ίδια του τη γη, που κρατάει μέχρι και σήμερα, χιλιάδες λαού και νεολαίας γέμισαν τους δρόμους της χώρας!
Για τον χαμό του σ/φου από το ΝΑΡ - νΚΑ Σπύρου Χαϊκάλη
Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε από τους συντρόφους του ΝΑΡ – νΚΑ, το χαμό του Σπύρου Χαϊκάλη. Μια τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια ενός νέου και αγαπημένου συντρόφου.
ΑΘΗΝΑ | Κάλεσμα σε συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 15/5 στις 7:00 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας για την Παλαιστίνη
Οι σιωνιστές κλιμακώνουν τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού! Να πλημμυρίσουν οι δρόμοι για την υπόθεση της Λεύτερης Παλαιστίνης!
Κλιμάκωση χωρίς όρια
Αποφασίστηκε τελικά να δοθούν από τις ΗΠΑ τα 61 δισ. ενίσχυσης του Κιέβου. Αυτά προστίθενται στα άλλα τόσα, και ίσως και περισσότερα, που ήδη διοχετεύονται προς την ίδια κατεύθυνση από τη μεριά ευρωπαϊκών χωρών. Εκατομμύρια που μέλλεται να μεταφραστούν σε οπλικά συστήματα έως και F16.
Στην κόψη του ξυραφιού
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι εξελίξεις στη ματωμένη Λωρίδα της Γάζας. Από τη μια οι σιωνιστές εκτελούν, όπως λένε, «περιορισμένη επιχείρηση» στην ανατολική Ράφα, ενώ παράλληλα στέλνουν ξανά αντιπροσωπεία στην Ντόχα του Κατάρ για να μελετήσει το σχέδιο εκεχειρίας στο οποίο η Χαμάς ανακοίνωσε ότι συμφωνεί.
Κύμα φοιτητικών καταλήψεων σε όλο τον κόσμο υπέρ της Παλαιστίνης
Η οργή της νεολαίας ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού ξεχείλισε. Ένα μεγαλειώδες φοιτητικό κίνημα αλληλεγγύης στη Γάζα, που ξεκίνησε από τα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαπλώνεται τις τελευταίες εβδομάδες σε όλον τον κόσμο: στον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή...
Καταγγελία στο Δήμο Ηρακλείου: Η φίμωση της λαϊκής πάλης δε θα περάσει!
Καταγγέλλουμε τον Δήμο Ηράκλειου για την μαύρη, αντιδραστική, αντιδημοκρατική εκστρατεία φίμωσης και απαγόρευσης της ελεύθερης διακίνησης πολίτικων ιδεών. Ο Δήμος Ηρακλείου με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές, κοινοποίησε στο ΚΚΕ(μ-λ) που καλεί τον λαό σε ΑΠΟΧΗ από την φάρσα των ευρωεκλογών, αλλά και σε όλα τα κόμματα που συμμετέχουν με ψηφοδέλτιο, τον τιμοκατάλογο των δυσβάστακτων προστίμων για αφισοκόλληση.
Εκδήλωση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής: Ομιλία του TKP/ML
Χαιρετίζουμε την Πρωτομαγιά σε μια περίοδο που οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις βαθαίνουν παγκόσμια, όπου η αντιδραστική πολεμική προπαγάνδα εκφράζεται ανοιχτά και οι δομικές κρίσεις του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος φορτώνονται στους εργαζόμενους και τους ανθρώπους του μόχθου.
Εκδήλωση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής: Ομιλία του Γιάννη Βάρλα
Κάποιες (κοντινές) δεκαετίες πριν, οι ιθύνοντες του σάπιου αυτού συστήματος που ζούμε, του συστήματος της καταπίεσης και εκμετάλλευσης, οι ίδιοι οι κυρίαρχοι στη χώρα και στον πλανήτη, κήρυτταν το «τέλος της ιστορίας». Το «τέλος της ταξικής πάλης». Το «τέλος του κομμουνισμού».
Εκδήλωση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής: Ομιλία της Βαγγελιώς Δερμιτζάκη
Αυτός  ο ιστορικός χώρος του Σκοπευτηρίου είναι δεμένος με τους αγώνες και τις θυσίες των κατοίκων της Καισαριανής και του λαού μας, με τους αγώνες και τις θυσίες των κομμουνιστών. Δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους Γερμανούς κατακτητές ως τόπος εκτελέσεων.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr