Ανακοινώσεις
10 χρόνια μετά: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας (Killah P), αντιφασίστας μουσικός, γιός εργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης πέφτει νεκρός από τα χέρια του στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά.
Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στις πολιτικές που καίνε και πνίγουν τις ζωές και το μέλλον του λαού!
Όπως πριν οι φωτιές σε Έβρο, Πάρνηθα, Ασπρόπυργο, Νέα Αγχίαλο, Βοιωτία κ.α. έτσι και τώρα οι πλημμύρες σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και αλλού, φανερώνουν τις εγκληματικές ευθύνες του αστικού κράτους και των κυβερνήσεών του που αδιαφορούν για το βιός και τη ζωή του λαού και έχουν εγκαταλείψει απροστάτευτες τις πόλεις και τα χωριά στο έλεος «ακραίων» καιρικών φαινομένων.
Για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά
Ο 36χρονος Αντώνης έτρεχε να προλάβει το καράβι για Κρήτη και ανέβηκε την τελευταία στιγμή στον καταπέλτη του πλοίου. Τότε, και ενώ το πλοίο βρισκόταν σε κίνηση, δύο υπάλληλοι του πλοίου άρχισαν να τον σπρώχνουν προς τα έξω, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα!
Όλοι στη διαδήλωση της ΔΕΘ! Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2023 - Καμάρα 18:00
Λίγες μόλις βδομάδες μετά τις εκλογές φανερώθηκε ξανά ότι για το σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, η χώρα και ο λαός δεν μετράνε, παρά μόνο εάν χρησιμεύουν στην παραγωγή κερδών, στην αναπαραγωγή της κυριαρχίας της άρχουσας τάξης και των δυτικών αφεντικών της (ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).
Απόφαση του Π.Γ. του ΚΚΕ(μ-λ): Για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023
Γι’ αυτούς τους λόγους καλούμε στη θέση του Άκυρου - Λευκού στις κάλπες των δημοτικών εκλογών, ενώ στις κάλπες των εκλογών της Περιφέρειας, καλούμε στη θέση του Άκυρου, αρνούμενοι να δώσουμε επίφαση χαρακτηριστικών «αυτοδιοίκησης» σ’ έναν απόλυτα κρατικό διαχειριστικό θεσμό όπως οι περιφέρειες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Καταγγελία για την επίθεση φασιστών σε αντιφασιστική συγκέντρωση
Την Τετάρτη 23/08 ομάδα φασιστών, γνωρίζοντας το κάλεσμα της αντιφασιστικής συγκέντρωσης από τον Α/α χώρο στο κέντρο της Αλεξ/πολης, ήρθαν οργανωμένα περικυκλώνοντας το τετράγωνο που βρισκόταν ο συγκεντρωμένος κόσμος και άρχισαν να επιδίδονται σε φασιστικό οχετό.
Δικαιοσύνη για τον δολοφονημένο Σιράζ Σαφτάρ! Κάτω η πολιτική του ρατσισμού και του μίσους!
Με μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, βρέθηκε ο δολοφονημένος πακιστανός εργάτης Σιράζ Σαφτάρ στον Περισσό, τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου. Ακόμα μια δολοφονία μετανάστη εργάτη από φασιστικό μίσος που θρέφει το σύστημα και η επίσημη πολιτική του, με τη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής.
Για το πραξικόπημα στον Νίγηρα
Το στρατιωτικό πραξικόπημα της 26ης Ιουλίου στον Νίγηρα, χώρα της Δυτικής Αφρικής, απασχολεί εδώ και ένα μήνα την παγκόσμια επικαιρότητα. Όπως θα δούμε και παρακάτω το πραξικόπημα, έβδομο τα τελευταία χρόνια στην Αφρική, φαίνεται πως λειτούργησε ως θρυαλλίδα των κατοπινών εξελίξεων στην περιοχή.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr