Κοινή Δράση
ΑΘΗΝΑ | Κάλεσμα σε σύσκεψη για την διοργάνωση της διαδήλωσης εναντία στις διώξεις
Κάλεσμα προς όλες τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σε σύσκεψη την Παρασκευή 10 Μάη, στις 6.30 μμ: Για την ανάγκη ολόψυχης και αποφασιστικής στήριξης της διαδήλωσης ενάντια στις συνδικαλιστικές –πολιτικές διώξεις που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 23 Μάη, 6.30 μμ στα Προπύλαια
Déclaration commune des organisations et partis: Abstention aux élections européennes
Les élections pour le Parlement européen en mai‐juin auront lieu dans une période d'attaques multiples contre les droits des peuples d'Europe et dans une période de guerre et de conflits sanglants sur le continent européen.
Joint statement by organisations and parties: Abstention from the European elections
The elections for the European Parliament in May-June will take place in a period of multiple-level attack on the rights of the peoples of Europe and furthermore in a period of war and bloody conflicts on the European continent.
Gemeinsame Erklärung Kommunistischer Organisationen zur Europawahl: Keine Teilnahme an den Europawahlen!
Die Wahlen für das Europäische Parlament im Mai und Juni diesen Jahres fallen in eine Zeit vielfältiger Angriffe auf verschiedenen Ebenen auf die Rechte der Völker Europas. Sie finden außerdem in einer Zeit des Krieges und blutiger Konflikte auf dem europäischen Kontinent statt.
Κοινή δήλωση οργανώσεων και κομμάτων: Αποχή από τις Ευρωεκλογές
Οι εκλογές του Μάη - Ιούνιου για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθούν σε μία περίοδο ολόπλευρης επίθεσης στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης και πολύ περισσότερο σε μια περίοδο πολέμου και αιματηρών συγκρούσεων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.
ΑΘΗΝΑ | Επιτυχημένη η συγκέντρωση και διαδήλωση για τη νίκη του Παλαιστινιακού λαού, στα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ
Η επιτυχημένη σημερινή διαδήλωση θα πρέπει να αποτελέσει έναν σταθμό στο μακρύ δρόμο που έχει καθήκον να χαράξει το κίνημα και στη χώρα μας.
ΑΘΗΝΑ | Τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ να μετατραπούν σε διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του ιμπεριαλισμού και του πολέμου! Συγκέντρωση 4/4, 18:30, Πάρκο Ελευθερίας
TA 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ // ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ, 18.30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ
ΑΘΗΝΑ| Κοινό κάλεσμα οργανώσεων - συλλογικοτήτων - πρωτοβουλιών για διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Κυριακή 21/1
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ, 12μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ- ΙΣΡΑΗΛ // ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 12 μ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 και Ερμού, Αθήνα)
ΑΘΗΝΑ| Κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη
Η επέτειος των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου βρίσκει την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να αντιμετωπίζουν την πιο άγρια και αντιδραστική κατάσταση. Εκμετάλλευση, φτώχεια, ακρίβεια, τρομοκρατία, εντείνονται διαρκώς.
Κοινή καταγγελία οργανώσεων της Αριστεράς για την επιβολή προστίμων
Καταγγέλλουμε την επιβολή προστίμου από τον Δήμο της Αθήνας στο ΜέΡΑ25 και στο ΚΚΕ με την κατηγορία της «παράνομης αφισορύπανσης με προεκλογικό υλικό» (τοποθέτηση αφισών και «ρίψη φυλλαδίων») στο κέντρο της πόλης. Με πρόσχημα την “καθαριότητα”, η δημοτική αρχή Μπακογιάννη επιχειρεί να εξοβελίσει την διακίνηση πολιτικών απόψεων προς το λαό, ακόμη και εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr