Δημοκρατικά Δικαιώματα
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ακυρωθούν όλα τα πρόστιμα!
Την Τέταρτη 2/8, σε μια συνεδρίαση-παρωδία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, τέθηκε –με τον αριθμό 38– το θέμα του προστίμου των 18.000 ευρώ που επέβαλε η περιφέρεια Αττικής στο ΚΚΕ(μ-λ) με την αστεία αιτιολογία της διακινδύνευσης των χρηστών των οδών όπου αφισοκόλλησε η οργάνωσή μας.
«Δε θα μας φιμώσουν, ούτε μας τρομοκρατούν!»
Οι διώξεις 7 εκπαιδευτικών στον Πειραιά για συνδικαλιστική και πολιτική δράση και έκφραση, οι οποίοι έλαβαν τις κλήσεις παραπομπής τους στο Πειθαρχικό Τμήμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής -κυριολεκτικά- την ημέρα που έκλειναν τα σχολεία, αποτέλεσαν ένα γεγονός που κινητοποίησε αντανακλαστικά εκατοντάδες εκπαιδευτικούς (παρόλο το κατακαλόκαιρο), με δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης από σωματεία και Ομοσπονδίες.
Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για την κατάργηση των προστίμων
Είναι μείζον ζήτημα για την επόμενη περίοδο, που είναι φανερή η δεξιά μετατόπιση στην πολιτική ατζέντα, να μην απαγορευθεί και ποινικοποιηθεί ο αριστερός λόγος, η αφίσα και το πανό. Γιατί με αυτά θα παρέμβουν οι δυνάμεις του κινήματος στο λαό, με αυτά θα καλέσουν σε απεργία τα σωματεία και οι ομοσπονδίες, με αυτά θα διαδώσουν τις απόψεις τους οι φοιτητές και οι σύλλογοί τους
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Καταγγελία για την απόπειρα τρομοκράτησης νεολαίων από τις δυνάμεις καταστολής
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης νεολαίων στο κέντρο της πόλης, λίγο μετά τη λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια, για την υπόθεση των συλληφθέντων του Πολυτεχνείου του 2020.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Κάλεσμα για τη δική των 6 συλληφθέντων του Πολυτεχνείου του 2020 την Παρασκευή 30/6
ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥ 2020. ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ – ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΗ, 9.00, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑ| Συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αθήνας ενάντια στην επιβολή προστίμων για αφισοκόλληση την Τρίτη 27/6!
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στη Συγκέντρωση έξω απ' το δημαρχιακό μέγαρο της οδού Αθηνάς, την Τρίτη 27/6/23, ώρα 16.00 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθήνας!
Να ακυρωθεί το απαράδεκτο πρόστιμο για αφισοκόλληση σε βάρος του ΚΚΕ(μ-λ)!
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ! Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη νέα αντιδημοκρατική μεθόδευση σε βάρος του και την επιβολή προστίμου 18.000 ευρώ για αφισοκόλληση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr