16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Η ασφάλεια απαιτεί δηλώσεις νομιμοφροσύνης!

Συνεχή κρούσματα ενοχλήσεων οργανώσεων της Αριστεράς (μεταξύ των οποίων και εμάς) και αγωνιστών λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα σε περιοχές της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη δύο φορές και στη Κρήτη μια υπήρξαν ενοχλησεις(δια ζωσης και τηλεφωνικες) από αστυνομικά τμήματα, ζητώντας από μέλη αριστερών οργανώσεων να δηλώσουν «τι σκοπούς έχουν» για την αυριανή επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Λες και δε γνωρίζουν τα δημόσια καλέσματα που έχουν απευθυνθεί στο λαό σε όλη την Ελλάδα να τιμήσει το σημερινό νόημα του Πολυτεχνείου, συμμετέχοντας μαζικά με όλα τα απαραίτητα πολιτικά, οργανωτικά και υγειονομικά μέτρα στις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

Το ΚΚΕ(μ-λ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

σε όλο το δημοκρατικό λαό της χώρας μας την συγκεκριμένη χουντικής έμπνευσης ενεργοποίηση των μηχανισμών καταστολής μετά από προφανή κυβερνητική εντολή. Τέτοιες αλήστου μνήμης μέθοδοι δεν πρέπει να παραξενεύουν πλέον κανέναν άνθρωπο του λαού, αφού εντάσσονται στο αντιδημοκρατικό κλίμα που εδώ και μέρες επιχειρείται να διαμορφωθεί, στο πλαίσιο έντασης και κλιμάκωσης της προυπάρχουσας πολιτικής της σκλήρυνσης και φασιστικοποίησης της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τέτοιες καταδικασμένες στη συνείδηση και στη πράξη μέθοδοι των μηχανισμών καταστολής δεν μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν. Με ανάλογο τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστούν από το δημοκρατικό λαό μας, τους εργαζόμενους και τη νεολαία που θα δόσουν ηχηρή απάντηση σε λίγες ώρες με την καταδίκη τους στην πράξη και τη μαζική αποφασιστική συμμετοχή τους στο δρόμο.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Αθήνα, 16 Νοέμβρη 2020

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) 

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr