22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ| Η αστυνομία εκδικείται νέα παιδιά που συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ανακοίνωση – Καταγγελία – και …Υστερόγραφο

Η αστυνομία αφού κινητοποίησε δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς με μηχανές και κλούβα, που τραμπούκιζαν, απειλούσαν, έσπρωχναν, τραβούσαν διαδηλωτές που συμμετείχαν ειρηνικά στην πορεία για το Πολυτεχνείο κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας, αφού κυνήγησε νεολαίους μέχρι τα σπίτια τους, με ομάδες αστυνομικών που καλούσαν επί ώρα να βγουν και να παραδοθούν ως κοινοί εγκληματίες, αφού έκανε 7 προσαγωγές και έβαλε πρόστιμα, συνεχίζει μέρες μετά την συγκέντρωση και πορεία, την χουντικής έμπνευσης επιχείρηση τρομοκράτησης και καλεί εγγράφως στο τμήμα όσους αγωνιστές δεν κατάφερε να συλλάβει για να παραλάβουν τα πρόστιμα!

Με μια ψευδή ανακοίνωση για τον αριθμό των αγωνιστών που κατέβηκαν στο δρόμο για να τιμήσουν την επέτειο νομίζει ότι θα διαλύσει τις εντυπώσεις από το πρωτόγνωρο σκηνικό τρομοκρατίας που έστησε στην πόλη, κάνοντας ανθρώπους να βγουν στα μπαλκόνια τους και από τα μαγαζιά τους,

Οι κλήσεις αγωνιστών και λαϊκών ανθρώπων στο τμήμα , οι προσαγωγές που προηγήθηκαν και τα πρόστιμα που πέφτουν, φτιάχνουν το τοπίο της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής σε όλη τη χώρα και στη Θεσπρωτία! Αποτελούν πρόκληση για το δημοκρατικό λαό της πόλης, ευθεία βολή στα  λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, κατακτημένα με το αίμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και δεν πρέπει να περάσουν!

Η νεολαία και ο λαός, όχι μόνο δε θα μπουν στο γύψο, αλλά θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ακόμα και εκείνο για την ίδια τη ζωή!

Η απεργία στις 26 Νοεμβρίου να αποτελέσει συνέχεια της απάντησης που έδωσε ο λαός μας μπροστά στην απαγόρευση.

Υ.Γ.: Χαιρετίζουμε κάθε ανακοίνωση – καταγγελία, κάθε δημοκρατικού ανθρώπου, κάθε συλλογικότητας και οργάνωσης. Είναι πάντοτε αναγκαίες και ιδιαίτερα τώρα για το λαϊκό κίνημα.  Όμως, ανακοινώσεις – καταγγελίες ‘τύπου ΣΥΡΙΖΑ’ και όχι μόνο, που βοήθησαν την κυβερνητική πολιτική με τα όλα τους ! να προχωρήσει στην απαγόρευση είναι προκλητικά υποκριτικές. Άλλωστε, προετοίμασαν το κλίμα είτε με την εναντίωση στη διαδήλωση (για δήθεν υγειονομικούς λόγους), είτε με συμβολικές πράξεις, είτε με παντελή απουσία καλέσματος.

  • Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  • Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
  • ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr