16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Καταγγελία: Οι απόπειρες τρομοκράτησης θα πέσουν στο κενό!

Παραμονή του Πολυτεχνείου σήμερα 16/11/2020, η ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε σε τηλεφωνικές οχλήσεις φίλων και συναγωνιστών, οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μεταξύ αυτών και της δικής μας οργάνωσης.

Αντιλαμβανόμαστε και αυτές τις ενέργειες σαν συνέχεια των μέτρων τρομοκράτησης του λαού της νεολαίας, αλλά και των σωματείων, των πολιτικών συλλογικοτήτων που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην πόλη αλλά και σε όλη την χώρα.

Οι επιθέσεις σε νεολαίους, οι συλλήψεις διαδηλωτών και όσων μοιράζανε προκηρύξεις, οι κλήσεις σε απολογία και οι ανακρίσεις αγωνιστών που καλούν στο Πολυτεχνείο, είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η κυβέρνηση της ΝΔ να επιβάλλει την μη πραγματοποίηση της διαδήλωσης του Πολυτεχνείου.

Καλούμε σε ένα πλατύ μέτωπο διεκδίκησης και αγώνα για να υπερασπίσουμε την ζωή του λαού, την μνήμη και τα μηνύματα του Πολυτεχνείου .

· Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει.

· Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!

Για ακόμη μια φορά

Καλούμε σε συγκέντρωση την Τρίτη 17/11/2020 στην Πολυτεχνική του ΑΠΘ, στις 3.30μμ

με την τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας (μάσκες, γάντια, αποστάσεις 2 μέτρων) αλλά και τη μη συμμετοχή ατόμων από ευπαθείς ομάδες ή σε καθεστώς καραντίνας.

16/11/20

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ)

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr