Πρόσωπα
Έφυγε από τη ζωή ο σ. Νίκος Αδαμόπουλος, στέλεχος του ΝΑΡ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του σ. Νίκου Αδαμόπουλου, στελέχους του ΝΑΡ, το πρωί της Πέμπτης 28 Μάρτη. Η μνήμη του σ. Νίκου Αδαμόπουλου θα μείνει ζωντανή στους αγώνες του λαϊκού εργατικού κινήματος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συντρόφους του ΝΑΡ.
Ανακοίνωση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) για τον θάνατο του σ. Τάκη Κοσμά
Στις 26 του Φλεβάρη έφυγε απ΄ τη ζωή ο σ. Τάκης Κοσμάς (Ξυνός), μέλος της Κ.Ε. του Μ-ΛΚΚΕ, μετά από νοσηλεία του στο Νοσοκομείο. Από τα μαθητικά του χρόνια, στους Μολάους Λακωνίας, συνάντησε τις κομμουνιστικές ιδέες, ενώ ως φοιτητής, στην Ιταλία, εντάχθηκε στο ΑΜΕΕ και στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.
Ανακοίνωση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) για τον θάνατο του σ. Σήφη Σταυρίδη
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του συντρόφου Σήφη Σταυρίδη, μέλους της Κ.Ε. του Μ-ΛΚΚΕ, που έφυγε απ΄ τη ζωή, χθες το βράδυ, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο.
ΤΡΙΚΑΛΑ| Για τον συναγωνιστή και φίλο Στέργιο Παπαθεοδώρου
Με οδύνη αποχαιρετήσαμε τον συναγωνιστή και φίλο Στέργιο Παπαθεοδώρου, έναν πραγματικό αγωνιστή της ζωής και της λαϊκής πάλης. Βρεθήκαμε μαζί στο δρόμο του αγώνα ενάντια στον πόλεμο, την πολιτική καταλήστευσης του λαού, τα μνημόνια, την κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία.
Μ-Λ ΚΚΕ: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τη σ. Αφροδίτη Κοτσυφάκη
Το Μ-Λ ΚΚΕ εκφράζει τα πιο ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του στο σύντροφο της ζωής της, Σταύρο, στην οικογένεια της, σε όλους τους οικείους της, στους συντρόφους και στις συντρόφισσες του ΚΚΕ(μ-λ).
ΟΚΔΕ: Αποχαιρετούμε την συντρόφισσα και συναγωνίστρια Αφροδίτη Κοτσυφάκη
Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε την συντρόφισσα και συναγωνίστρια Αφροδίτη Κοτσυφάκη. Η Αφροδίτη υπήρξε από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι και το τέλος της πολύ σύντομης ζωής της στη πρώτη γραμμή του αγώνα.
ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση: Αποχαιρετά με συγκίνηση την Αφροδίτη Κοτσυφάκη
Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση αποχαιρετά με συγκίνηση την Αφροδίτη Κοτσυφάκη, μια αγωνίστρια του εκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος στην Θεσσαλονίκη, μέλους του ΚΚΕ (μ-λ) και των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Αποχαιρετάμε την μαχήτρια της ζωής και των αγώνων ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΤΣΥΦΑΚΗ
Σας καλούμε στην τελετή αποχαιρετισμού της συντρόφισσας μας, εκπαιδευτικού ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΟΤΣΥΦΑΚΗ που έφυγε από την ζωή ύστερα από άνιση μάχη.
Η κηδεία της συντρόφισσας Αφροδίτης Κοτσυφάκη
Η κηδεία της συντρόφισσας Αφροδίτης Κοτσυφάκη θα γίνει στο χωριό της, τα Πιτσίδια Ηρακλείου Κρήτης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Ιούνη, 5.00 μμ στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και 6.00 μμ στο νεκροταφείο στα Πιτσίδια.
ΛΑΡΙΣΑ| Για τον σ. Σέργιο Μαρούδα
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του σ. Σέργιου Μαρούδα, αγωνιστή του εργατικού – λαϊκού κινήματος και μέλους του ΝΑΡ, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή. Η οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ (μ-λ) εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους σ. του ΝΑΡ για την μεγάλη αυτή απώλεια.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr