Πρόσωπα
TKP/ML: Ο Στάθης Κωνσταντόπουλος, μέλος του ΚΚΕ(μ-λ) είναι Αθάνατος!
Είμαστε βαθιά λυπημένοι για το θάνατο του συντρόφου Στάθη και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στο αδελφό μας κόμμα ΚΚΕ(μ-λ), στους συντρόφους του και στην οικογένειά του. Ο σύντροφος Στάθης θα συνεχίσει να ζει στον αγώνα μας για την επανάσταση και τον κομμουνισμό! Ο Στάθης Κωνσταντόπουλος είναι Αθάνατος! Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός!
Συλληπητήρια μηνύματα από οργανώσεις και συναγωνιστές για τον σύντροφο Στάθη
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Στάθη λάβαμε από τις οργανώσεις και τους συναγωνιστές
ΟΚΔΕ: Έφυγε από κοντά μας ο σ. Σ. Κωνσταντόπουλος
Με οδύνη και θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του συντρόφου Στάθη Κωνσταντόπουλο, τα ξημερώματα της Τρίτης 4 Ιουνίου. Ο σ. Στάθης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1950 στην Πλάτη της Μεσσηνίας, ήταν μέλος μιας φτωχής πολυμελούς αγροτικής οικογένειας, και αδελφός του αξέχαστου συντρόφου Γρηγόρη που έφυγε από κοντά μας το Γενάρη του 2017.
ΕΚΚΕ: Τελευταίο αντίο στον σ. Στάθη Κωνσταντόπουλο
Ο Στάθης Κωνσταντόπουλος διέθετε τη στόφα εκείνη των αγωνιστών που με το ήθος και τη συνέπειά τους αποτελούν παράδειγμα αγωνιστικότητας κόντρα στην παραίτηση, την απαισιοδοξία και την επιλογή του ατομικού δρόμου.
Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα: Για το θάνατο του Στάθη Κωνσταντόπουλου
Έφυγε από τη ζωή στις 4/6/2024 σε ηλικία 74 χρόνων ο Στάθης Κωνσταντόπουλος στέλεχος του ΚΚΕ μ-λ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Αντίστασης» στο δήμο Δάφνης-Υμηττού.
Οικολόγοι Εναλλακτικοί: Πέθανε ο Στάθης Κωνσταντόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ (μ-λ)
Πέθανε ο Στάθης Κωνσταντόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ (μ-λ). Ο Στάθης Κωνσταντόπουλος παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε το 1950 στην Πλάτη της Μεσσηνίας. Στις αρχές του 1970 μετανάστευσε στον Καναδά όπου εντάχθηκε και αγωνίστηκε στις γραμμές του Αγωνιστικού Μετώπου Ελλήνων Εξωτερικού (ΑΜΕΕ).
ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση: Αποχαιρετούμε τον κομμουνιστή αγωνιστή Στάθη Κωνσταντόπουλο
Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το θάνατο του συντρόφου Στάθη Κωνσταντόπουλου, στελέχους του ΚΚΕ(μ-λ), που έφυγε από τη ζωή στις 4/6/2024 σε ηλικία 74 χρόνων.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ/Οργάνωση για την Κομμουνιστική Προοπτική: Αποχαιρετισμός στον Στάθη Κωνσταντόπουλο
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το σύντροφο Στάθη Κωνσταντόπουλο που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 4 Ιουνίου.
Μ-Λ ΚΚΕ: Για το θάνατο του σ. Στάθη Κωνσταντόπουλου
Με βαθιά θλίψη η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ εκφράζοντας το καθολικό αίσθημα συγκίνησης όλων των συντρόφων, απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στο ΚΚΕ(μ-λ) για το θάνατο του Στάθη Κωνσταντόπουλου, ενός αφοσιωμένου στην υπόθεση του λαού, επαναστάτη κομμουνιστή, στελέχους του ΚΚΕ(μ-λ).
Ταξική Πολιτική Οργάνωση «Βίδα»: Για τον σύντροφο Στάθη Κωνσταντόπουλο
Ποιος δεν θυμάται τον σύντροφο με την υψωμένη γροθιά μπροστά από τα μπλοκ του ΚΚΕ (μ-λ); Τον σύντροφο Στάθη που όταν τον γνωρίσαμε μας κέρδισε με τον ήπιο χαρακτήρα του και που πάντα χαιρόμασταν όταν διασταυρωνόμασταν στις διαδηλώσεις μαζί του.
Για τον χαμό του σ/φου από το ΝΑΡ - νΚΑ Σπύρου Χαϊκάλη
Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε από τους συντρόφους του ΝΑΡ – νΚΑ, το χαμό του Σπύρου Χαϊκάλη. Μια τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια ενός νέου και αγαπημένου συντρόφου.
Έφυγε από τη ζωή ο σ. Νίκος Αδαμόπουλος, στέλεχος του ΝΑΡ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του σ. Νίκου Αδαμόπουλου, στελέχους του ΝΑΡ, το πρωί της Πέμπτης 28 Μάρτη. Η μνήμη του σ. Νίκου Αδαμόπουλου θα μείνει ζωντανή στους αγώνες του λαϊκού εργατικού κινήματος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συντρόφους του ΝΑΡ.
Ανακοίνωση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) για τον θάνατο του σ. Τάκη Κοσμά
Στις 26 του Φλεβάρη έφυγε απ΄ τη ζωή ο σ. Τάκης Κοσμάς (Ξυνός), μέλος της Κ.Ε. του Μ-ΛΚΚΕ, μετά από νοσηλεία του στο Νοσοκομείο. Από τα μαθητικά του χρόνια, στους Μολάους Λακωνίας, συνάντησε τις κομμουνιστικές ιδέες, ενώ ως φοιτητής, στην Ιταλία, εντάχθηκε στο ΑΜΕΕ και στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα.
Ανακοίνωση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) για τον θάνατο του σ. Σήφη Σταυρίδη
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του συντρόφου Σήφη Σταυρίδη, μέλους της Κ.Ε. του Μ-ΛΚΚΕ, που έφυγε απ΄ τη ζωή, χθες το βράδυ, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr