31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

ΚΚ Ινδίας (Μαοϊκό): Κόκκινοι χαιρετισμοί για τον σύντροφο Ανδρέα Βογιατζόγλου!

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του συντρόφου Ανδρέα Βογιατζόγλου, του Γενικού Γραμματέα του Καθοδηγητικού Οργάνου του ΚΚΕ(μ-λ). Η Κ.Ε. του ΚΚΙ(μαοϊκού) εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στο Κ.Ο. και τα στελέχη του κόμματος, στη σύντροφο της ζωής του συντρόφισσα Ρένα και στη κόρη του Δήμητρα.

Ο σύντροφος Ανδρέας μας άφησε σε μια στιγμή που το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε ύφεση οδηγώντας σε έξαρση το παγκόσμιο προλεταριακό κίνημα. Οι αγώνες της εργατικής τάξης σιγοβράζουν σε πολλά μέρη του κόσμου και τα κομμουνιστικά κόμματα ενώνονται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας διεθνούς οργάνωσης. Ο σύντροφος Ανδρέας με την ευρεία γνώση της θεωρίας του Μαρξισμού Λενινισμού Μαοϊσμού και την εμπειρία του στην πράξη, θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία, αν ζούσε.

Μάθαμε για τη ζωή του μέσα από την ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ). Είναι ένας ιδανικός επαναστάτης για όλα τα στελέχη του σύγχρονου παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος. Η μαχητικότητά του, το θάρρος και η γνώση του θα συνεχίσουν να φωτίζουν το μονοπάτι της επανάστασης και να εμπνέουν τα στελέχη παντού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κ.Ο. του Κόμματος, είναι αλήθεια ότι η μεγάλη επαναστατική του προσπάθεια δεν μπορεί να χωρέσει σε μια μόνο δήλωση. Περιμένουμε με ανυπομονησία να γνωρίσουμε τη ζωή του με λεπτομέρειες.

- Ζήτω η Αλληλεγγύη του Διεθνούς Προλεταριάτου!

- Ας εργαστούμε για την ενίσχυση του Παγκόσμιου Προλεταριακού Κινήματος!

Abhay

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΝΔΙΑΣ (ΜΑΟΪΚΟ)

Κεντρική Επιτροπή

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com