Πολιτική
Αυτή η πολιτική που δολοφονεί, δεν παίρνει διορθώσεις αλλά ανατροπή!
Η απάντηση στο μαύρο τοπίο βρίσκεται στον λαό και στη νεολαία! Στη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατάξει η οργάνωσή τους, η μαζική Αντίσταση και Διεκδίκηση που χρειάζεται να συγκροτήσουν για να ζήσουν!
Ζητούμενο ο επόμενος αρχηγός - Αποφασισμένη η συστημική κατεύθυνση
Αυτή η πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος και δεν μπορεί να την αποφύγει όσο και να το απεύχεται, που δεν το απεύχεται! Αυτό που προβληματίζει κατά βάση είναι το πώς θα εξακολουθήσει να προχωρά στις ράγες του συστήματος, αλλά θα αποκτήσει ξανά τη λαϊκή υποστήριξη ή έστω την ανοχή, όπως την είχε ένα προηγούμενο διάστημα.
Το κόστος της αποκατάστασης των καταστροφών στις πλάτες του λαού
H περίφημη θωράκιση που προπαγανδίζει η κυβέρνηση της ΝΔ για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καταστροφών στο μέλλον θα γίνει ακόμα ένα χαράτσι για όλους μας, ένα ακόμα στοιχείο επίθεσης που παρουσιάζεται ως μέτρο κοινωνικής πρόνοιας.
«...Τουν κακότ’ς τον καιρό»
Tο βάθος και το εύρος της καταστροφής δεν οφείλεται στην «κλιματική κρίση» αλλά στις συνέπειες του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη χώρα μας.
Απέναντι στην εγκληματική διαχείριση των καταστροφών, να βρεθούμε στους δρόμους του αγώνα και της διεκδίκησης!
Δύο εβδομάδες μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπνιξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία, ο λαός συνεχίζει να βρίσκεται μόνος του να μαζεύει τα κομμάτια που απέμειναν από το βιος του.
Τείχος μαζικής αντίστασης χρειάζεται να υψώσει ο λαός!
Ποτάμια βαρβαρότητας πλημμυρίζουν τη χώρα και τη ζωή του λαού μας! Παράπλευρες απώλειες και κυρίως ατομική ευθύνη -μας λένε- οι δεκάδες χαμένες ζωές από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Φυσικό φαινόμενο -μας λένε- η στάχτη που έγιναν εκατομμύρια στρέμματα, το κατεστραμμένο βιός χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων.
Το καπιταλιστικό κτήνος είναι ο ένοχος της αποκτήνωσης του ανθρώπου
Οι λέξεις μοιάζουν λίγες απέναντι στη στυγερή, εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου βιοπαλαιστή Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Σοκάρεται κανείς με τη αποκτήνωση του ανθρώπου και την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.
Η λαϊκή οργή να γίνει αγώνας ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί, πνίγει, καίει, καταστρέφει
Ενώ ακόμα κάπνιζαν τα αποκαΐδια από τις πυρκαγιές που αποτέφρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, ενώ ακόμα δεν είχαν σιγήσει οι εκρήξεις από τα πυρομαχικά στη Νέα Αγχίαλο και ενώ τα τοπικά δελτία ειδήσεων στη Θεσσαλία τόνιζαν τον κίνδυνο για νέες φωτιές, ήρθαν οι πλημμύρες για να πνίξουν ολόκληρα χωριά στον Κάμπο.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr