12 ΙΟΥΝΗ 2023

ΑΘΗΝΑ| Καταγγελία του βανδαλισμού του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ(μ-λ) στην πλατεία Κοραή

Καταγγέλλουμε την καταστροφή προεκλογικού υλικού και την αναγραφή φασιστικών συμβόλων στο περίπτερό μας επί τη πλατείας Κοραή. Για άλλη μια φορά, οι φασιστικές συμμορίες κινούνται με το γνωστό θρασύδειλο τρόπο, μες στη νύχτα.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο σε Κερατσίνι, Ελευσίνα και αλλού. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το σφυροδρέπανο "ενόχλησε", ενώ τα υλικά αστικών κομμάτων έμεναν στο απυρόβλητο.

Οι φασιστικές ομάδες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι επιθέσεις τους έχουν ως ηθικό αυτουργό την πολιτική του συστήματος, που επιχειρεί τη φίμωση της Αριστεράς. Τα πρόσφατα πρόστιμα του Δήμου Αθηναίων για "αφισορρύπανση" και οι αντίστοιχες απειλές σε άλλες περιοχές, η καθημερινή απομάκρυνση αφισών και χαρτονιών από δήμους και περιφέρειες, οι προσαγωγές από την αστυνομία για αναρτήσεις πανό και άλλων υλικών δίνουν το πράσινο φως στους φασίστες.

Οι φασιστικές επιθέσεις δε μας τρομάζουν. Αντίθετα, αποδεικνύουν ότι οι πιο μαύρες δυνάμεις του συστήματος φοβούνται τη δράση μας και την απήχηση που έχει στο λαό. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση, προβάλλοντας την ανάγκη για μαζικούς και οργανωμένους αγώνες με προοπτική μας την Ανεξαρτησία και το Σοσιαλισμό!

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr