15 ΓΕΝΑΡΗ 2024

ΑΘΗΝΑ| Κοινό κάλεσμα οργανώσεων - συλλογικοτήτων - πρωτοβουλιών για διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Κυριακή 21/1

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ!
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ!

· Η γενοκτονία του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού, στη Γάζα, και οι δολοφονίες στη Δυτική Όχθη, απ΄ τους σιωνιστές δολοφόνους, συνεχίζονται αμείωτα. Ταυτόχρονα αυτοί επεκτείνουν τις δολοφονικές τους επιθέσεις στο Λίβανο και στη Συρία, πυροδοτώντας καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, και όχι μόνο!

· Παρά τη γενοκτονία, η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση για μια λεύτερη και Ανεξάρτητη Παλαιστίνη, συνεχίζεται, και καταφέρνει σοβαρά χτυπήματα ενάντια στο δολοφονικό κράτος. Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού και η διεθνιστική αλληλεγγύη σε αυτόν είναι ο δρόμος για την απελευθέρωσή του.

· Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ στηρίζουν το κράτος – δολοφόνο. Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τις καταστάσεις στην περιοχή, προχωρούν σε νέους τυχοδιωκτισμούς και ανοίγουν νέα πολεμικά μέτωπα, στέλνοντας φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα. Νέοι πόλεμοι ξεσπούν στην περιοχή, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων για το ξαναμοίρασμα του πλανήτη, ενώ το μέτωπο της Ουκρανίας εξακολουθεί να παραμένει, όχι μόνο ανοικτό, αλλά και κυρίαρχο στο παγκόσμιο «ταμπλό».

· Η κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκει επικίνδυνα το λαό μας! Στηρίζει απόλυτα τους σιωνιστές δολοφόνους, ενώ, τόσο αυτή, όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ), έχουν συνάψει συμμαχικούς άξονες με το κράτος του Ισραήλ. Η χώρα έχει μετατραπεί σε αμερικανοΝΑΤΟϊκή Βάση - ορμητήριο, προς εξυπηρέτηση των φιλοπόλεμων σχεδίων των ΗΠΑ. Η ελληνική φρεγάτα που προστέθηκε στο στόλο τους στην Ερυθρά Θάλασσα, οι υπέρογκοι εξοπλισμοί, κλιμακώνουν τους κινδύνους για το λαό.

· Σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη, οι λαοί διαδηλώνουν μαζικά, καθημερινά, απαιτώντας να σταματήσει η γενοκτονία και για Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΓΕΝΑΡΗ, 12μ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ- ΙΣΡΑΗΛ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 12 μ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ
ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 και Ερμού, Αθήνα)

 

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr