15 ΙΟΥΝΗ 2023

ΑΘΗΝΑ| Κυψέλη: Νέος βανδαλισμός σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ)

Αυτή τη φορά, οι φασίστες χτύπησαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στη Κυψέλη, στην αρχή του πεζόδρομου της Φωκίωνος Νέγρη. Όπως πάντα μέσα στη νύχτα. Μακριά από τα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής. Έσκισαν τις αφίσες που το “στόλιζαν”. Αυτές που καλούν το λαό “Για να ζήσει να αγωνιστεί”, “Στο δρόμο να νικήσει τους δυνάστες του”. Αυτές που προτρέπουν σε “Κοινή δράση και συντονισμό, ενάντια στην άγρια επίθεση που έρχεται”. Έχουν σοβαρό πρόβλημα οι πιο μαύρες ομάδες του συστήματος!

Φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η στοχοποίηση ενός ακόμη περιπτέρου της οργάνωσής μας. Πολύ κοντά σε αυτά άλλων δυνάμεων της Αριστεράς που έμειναν άθικτα. Δεν είναι μόνο το σφυροδρέπανο που τους κάνει …ταύρους. Είναι το πολιτικό μήνυμα που επικοινωνούμε στο λαό και που “αγγίζει” τις πιο αντιδραστικές χορδές τους. Γιατί γνωρίζουν πως οι λαϊκοί αγώνες είναι αυτοί που τσακίζουν το φασισμό. Γιατί υπερασπίζονται το σάπιο σύστημα που τους εκτρέφει με την πολιτική της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Γιατί δεν περνά ο φασισμός κι ο ρατσισμός στη γειτονιά αυτή της Αθήνας με τους περισσότερους ίσως μετανάστες.

Οι αφίσες ξαναμπήκαν στη θέση τους. Κι αυτό το περίπτερο θα συνεχίσει την πολιτική του λειτουργία, σε πείσμα των μαύρων εφεδρειών του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος.

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr