18 ΜΑΗ 2023

Ελευθερία έκφρασης για τους καταδικασμένους φασίστες δολοφόνους - Αποκλεισμός και διώξεις για τους αγωνιστές!

Ανενόχλητος εδώ και χρόνια είναι ο καταδικασμένος νεοναζί Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μέσα από τη φυλακή συνεχίζει κανονικά να σπέρνει το φασιστικό του δηλητήριο! Παρά το γεγονός ότι από το 2020 έχει κριθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Δομοκού, έχει καταφέρει όχι μόνο να βγάζει διαγγέλματα σε ό,τι κοινωνικό δίκτυο υπάρχει, αλλά και να δημιουργήσει δικό του κόμμα. Κανένα πρόβλημα φυσικά για το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, το οποίο αποφάσισε ότι «δεν αποδείχθηκε η τέλεση του πειθαρχικού παραπτώματος της απείθειας, καθώς δεν προέκυψε ότι παραβίασε τις νόμιμες εντολές του προσωπικού κατά τη διάρκεια των υπό κρίση συνομιλιών».

Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν φανέρωσε καμία «δημοκρατική» ή ακόμα «αντιφασιστική ευαισθησία» από πλευράς συστήματος. Αποτελούσε προσπάθεια «συμμαζέματος» της μορφής, αλλά όχι του περιεχομένου της πολιτικής της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Μιας πολιτικής η οποία όχι μόνο συνεχίστηκε, αλλά εντάθηκε τα τελευταία χρόνια! Σχεδόν από την πρώτη μέρα είδαμε μια σειρά από «ελαφρυντικά», μέχρι και αποφυλακίσεις. Έτσι, ακόμα και σήμερα, παρόλο τον αποκλεισμό του «κόμματος Κασιδιάρη» από τις εκλογές, το σύστημα χαϊδεύει τα αυτιά των φασιστών, ακριβώς γιατί γνωρίζει ότι είναι χρήσιμα όπλα στη φαρέτρα του.

Αυτούς τους οποίους έχει σταθερά απέναντί του το σύστημα είναι ο λαός και οι αγωνιστές! Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και όταν παίζει στο δικό του γήπεδο (εκλογές) προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει τις φωνές που εναντιώνονται σε αυτό! Την ίδια στιγμή που ο καταδικασμένος φασίστας-δολοφόνος κάνει «προεκλογικό αγώνα» από τις φυλακές, το σύστημα προχωρά σε προσαγωγές για αφισοκολλήσεις, μεταξύ αυτών και δύο μέλη του ΚΚΕ(μ-λ) (βλ. εδώ), σε μεταμεσονύκτιες προβολές των σποτ και συνεντεύξεων αριστερών δυνάμεων, μέχρι και σε προκλητικά καλέσματα σε κοινά πάνελ μεακροδεξιούς και φασίστες (βλ. εδώ).

Το ΚΚΕ(μ-λ) θα συνεχίσει με επιμονή τις παρεμβάσεις του παρά τους αποκλεισμούς, τις προσπάθειες πολιτικής φίμωσης και το κλίμα τρομοκρατίας, έτσι ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται η κατεύθυνση της Αντίστασης-Οργάνωσης-Διεκδίκησης!

18/5/2023

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr