Παλαιστίνη
ΑΘΗΝΑ | Κοινό κάλεσμα οργανώσεων για διαδήλωση 11/7 ενόψει συνόδου κορυφής ΝΑΤΟ 9-11/7
Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα δώσει την μάχη να μπλοκάρει και να ανατρέψει την πορεία προς τον πόλεμο. Η νίκη του παλαιστινιακού λαού θα είναι νίκη για κάθε λαό, για κάθε εκμεταλλευόμενο και καταπιεσμένο άνθρωπο. Συνεχίζουμε μέχρι την νίκη, συνεχίζουμε για ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
Με το βλέμμα στη Ράφα
Έχουμε μπει πια στον όγδοο μήνα μιας αδιανόητης γενοκτονικής σφαγής του παλαιστινιακού λαού από μεριάς των σιωνιστών.
Ο λαός και η νεολαία φώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»!
Στη μαύρη επέτειο για τα 76 χρόνια από τη Νάκμπα, που σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου κατοχικής καταπίεσης και διωγμών του παλαιστινιακού λαού από την ίδια του τη γη, που κρατάει μέχρι και σήμερα, χιλιάδες λαού και νεολαίας γέμισαν τους δρόμους της χώρας!
ΑΘΗΝΑ | Κάλεσμα σε συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 15/5 στις 7:00 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας για την Παλαιστίνη
Οι σιωνιστές κλιμακώνουν τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού! Να πλημμυρίσουν οι δρόμοι για την υπόθεση της Λεύτερης Παλαιστίνης!
Στην κόψη του ξυραφιού
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι εξελίξεις στη ματωμένη Λωρίδα της Γάζας. Από τη μια οι σιωνιστές εκτελούν, όπως λένε, «περιορισμένη επιχείρηση» στην ανατολική Ράφα, ενώ παράλληλα στέλνουν ξανά αντιπροσωπεία στην Ντόχα του Κατάρ για να μελετήσει το σχέδιο εκεχειρίας στο οποίο η Χαμάς ανακοίνωσε ότι συμφωνεί.
Κύμα φοιτητικών καταλήψεων σε όλο τον κόσμο υπέρ της Παλαιστίνης
Η οργή της νεολαίας ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού ξεχείλισε. Ένα μεγαλειώδες φοιτητικό κίνημα αλληλεγγύης στη Γάζα, που ξεκίνησε από τα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαπλώνεται τις τελευταίες εβδομάδες σε όλον τον κόσμο: στον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ευρώπη, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή...
Μεγαλώνουν οι κίνδυνοι περιφερειακής ανάφλεξης
Τελικά η προβοκατόρικη και έξω από κάθε πλαίσιο διεθνών σχέσεων, δολοφονική επίθεση του σιωνιστικού Ισραήλ στην πρεσβεία του Ιράν, διεύρυνε τον κύκλο της αναταραχής στη Μέση Ανατολή, με το επίκεντρό της να παραμένει η γενοκτονική σφαγή που οι σιωνιστές, με τη στήριξη των αφεντικών τους στην Ουάσιγκτον, συνεχίζουν εναντίον του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης.
Αγγίζονται οριακές καταστάσεις
Μια σειρά διπλωματικά, πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα δείχνουν πως στη Λωρίδα της Γάζας της ηρωικής Παλαιστίνης αγγίζονται πια οριακές καταστάσεις και μεγαλώνει η ανησυχία για το πού μπορούν να οδηγηθούν τα πράγματα.
ΑΘΗΝΑ | Επιτυχημένη η συγκέντρωση και διαδήλωση για τη νίκη του Παλαιστινιακού λαού, στα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ
Η επιτυχημένη σημερινή διαδήλωση θα πρέπει να αποτελέσει έναν σταθμό στο μακρύ δρόμο που έχει καθήκον να χαράξει το κίνημα και στη χώρα μας.
ΑΘΗΝΑ | Τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ να μετατραπούν σε διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του ιμπεριαλισμού και του πολέμου! Συγκέντρωση 4/4, 18:30, Πάρκο Ελευθερίας
TA 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ // ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ, 18.30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ
Ενεργή η διελκυστίνδα μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ ενώ η σφαγή συνεχίζεται
Έχουμε μπει πια στον έκτο μήνα της γενοκτονικής σφαγής του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης στη Λωρίδα της Γάζας. Οι ασταμάτητοι καθημερινοί βομβαρδισμοί μετατρέπουν την περιοχή σε ερείπια γεμάτα από δολοφονημένους αμάχους, ενώ εγκρίθηκε από το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ και η εισβολή στη Ράφα.
Κάτω οι δολοφόνοι σιωνιστές και το βάρβαρο κράτος τους, φυλάκιο των ΗΠΑ!
Έκλεισαν πέντε μήνες από την εισβολή και τους βάρβαρους βομβαρδισμούς του σιωναζιστικού κράτους του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας ενάντια στον περήφανο και αδούλωτο παλαιστινιακό λαό. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει πια τις 30.000 ενώ οι τραυματίες κοντεύουν τις 72.000.
Ωμός εκβιασμός για λουτρό αίματος και νέα Νάκμπα στη Ράφα
Τις τελευταίες εβδομάδες εντείνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο εισβολής του σιωνιστικού στρατού κατοχής στη Ράφα, στην οποία έχουν καταφύγει πάνω από 1,3 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, εκτοξεύοντας τον αριθμό των αμάχων που παλεύουν να επιβιώσουν στην περιοχή σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο.
Σφαγή, διπλωματία και κίνδυνοι ευρύτερης ανάφλεξης
Η εισβολή και γενοκτονική σιωνιστική σφαγή στη Γάζα συνεχίζει να συναντά σημαντικά εμπόδια από την ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση. Η απόφαση (για τους δικούς του λόγους) του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης αύξησε τις πιέσεις και επέτεινε το πολιτικό και στρατιωτικό αδιέξοδο του Ισραήλ, τροφοδοτώντας τη συνεχιζόμενη πολιτική κρίση στο εσωτερικό του, αλλά και τις δυσαρέσκειες της Ουάσιγκτον για την πολιτική Νετανιάχου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr