18 ΜΑΗ 2023

H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ(μ-λ) στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

Γέμισε η αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» από γνωστούς, φίλους και συντρόφους του ΚΚΕ(μ-λ), στην κεντρική εκδήλωση που αποτέλεσε την κορύφωση της δράσης του ΚΚΕ(μ-λ) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Φίλοι της οργάνωσης, μαθητές και φοιτητές που κατέβηκαν στο δρόμο το τελευταίο διάστημα, εργάτες από το μπλόκο της Μαλαματίνα, νέοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που παλεύουν στα σωματεία τους, συναγωνιστές σιδηροδρομικοί που συναντηθήκαμε στις κινητοποίησεις για τα Τέμπη, λαϊκοί άνθρωποι που ήθελαν να ακούσουν την άποψη του ΚΚΕ(μ-λ), συμμετείχαν στην εκδήλωση.


Η υποψήφια βουλευτής σ. Ελένη Σταθοπούλου άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ), και καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό της φωνής μας από τα ΜΜΕ, αλλά και τις διάφορες προσπάθειες φίμωσης και δίωξης από το επίσημο κράτος (όπως η προσαγωγή μελών και υποψήφιου βουλευτή μας), αλλά και την καταστροφή των υλικών από κάθε λογής φασιστοομάδα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δύο ομιλίες εκ μέρους της κ.ο. Θεσσαλονίκης.

Ο σ. Τάσος Σαπουνάς, αναφέρθηκε στην πραγματικότητα που βιώνει ο λαός και η νεολαία, στα αίτια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, στους επικίνδυνους ανταγωνισμούς που απειλούν με νέους πολέμους. Για να καταλήξει στην ανάγκη οικοδόμησης της κινηματικής απάντησης από πλευράς λαϊκών μαζών, αποκαλύπτοντας τις αυταπάτες που σπέρνουν οι λαθεμένες απόψεις στο κίνημα.

Η σ. Φωτεινή Σαλονικίδου, ανέλυσε τις απόψεις του ΚΚΕ(μ-λ), τους στόχους πάλης που βάζει στο κίνημα, υπενθύμισε την πλούσια δράση που είχαμε στην πόλη και πανελλαδικά και τις πρωτοβουλίες που πήραμε σε όλα τα επίπεδα. Υπενθύμισε την Πρόταση Συντονισμού που παραμένει ενεργή από μεριάς μας. Και κατέληξε στην ανάγκη να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα, και εκλογικά, το ΚΚΕ(μ-λ), προσπερνώντας κάθε είδους ψευτοδιλήμματα.

Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr