12 ΙΟΥΝΗ 2023

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Λαθροχειρίες και ψέμματα από την …«Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ

Στην προσπάθειά της να φανεί ότι η διακομματική επιτροπή που ρυθμίζει τα σχετικά με την προεκλογική προβολή των εκλογικών συνδυασμών λειτουργεί άψογα και προπαντός δημοκρατικά, η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας έκανε ανάρτηση σύμφωνα με την οποία όλα τα κόμματα που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών της 21 Μαΐου συμφώνησαν και μάλιστα ενυπόγραφα μέσω των αντιπροσώπων τους για τους όρους διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας. Όροι που, όπως όλοι γνωρίζουν, δίνουν τη μερίδα του λέοντος της προεκλογικής προβολής στα κοινοβουλευτικά κόμματα και ό,τι περισσέψει το αφήνουν για τα μικρότερα κόμματα. Ειδικά για τις αριστερές και κινηματικές οργανώσεις είναι ελάχιστα τα «νομίμως προβλεπόμενα» σημεία προβολής των απόψεών τους στην πόλη.

Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας «διαρρηγνύει»τα ιμάτιά της, καθώς «διαπιστώνει» ότι κάποιοι εκλογικοί συνδυασμοί και ανάμεσά τους και το ΚΚΕ(μ-λ) ενώ συμφώνησαν ενυπόγραφα δεν τήρησαν τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής και τοποθέτησαν σημεία προβολής των θέσεών τους έξω από «αυτά που συμφωνήθηκαν».

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας στο αποκορύφωμά της. Η αλήθεια είναι ότι εκπρόσωποι συνδυασμών που κατέβηκαν στις εκλογές της 21 Μάη υπέγραψαν ότι παραβρέθηκανστη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής. Δεν υπέγραψαν ότι συμφωνούν με τους όρους που αυτή προτείνει, όροι που είναι κομμένοι και ραμμένοι για τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λογικά δυνατό, αφού οι εκπρόσωποι των συνδυασμών υπέγραψαν κατά την είσοδό τους στην αίθουσα, πριν ακόμα αρχίσει η διαδικασία της όποιας συζήτησης. Πώς θα ήταν δυνατό να υπογράψουν ότι συμφωνούν με κάτι που ακόμη δεν είχε καν ακουστεί ή συζητηθεί;

Η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, έκανε μια μεγάλη λαθροχειρία: την υπογραφή των εκπροσώπων των συνδυασμών που πιστοποιούσε ότι παραβρέθηκαν στη διαδικασία τη μετέτρεψε σε υπογραφή συμφωνίας(!) με τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αλήθεια, ούτε με τη διαφάνεια, ούτε με την πραγματικότητα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Σ’ ό,τι αφορά το ΚΚΕ(μ-λ) θα συνεχίσουμε και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο να προβάλουμε με όποιο μέσο θεωρούμε προσφορότερο την άποψή μας για την αναγκαιότητα και τη δυνατότητα συγκρότησης των λαϊκών δυνάμεων ως της μόνης δύναμης που μπορεί να ανατρέψει τη βάρβαρη επίθεση του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία. Και γι’ αυτό δεν θα πάρουμε άδεια από κανέναν!

Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr