10 ΜΑΗ 2023

ΒΟΛΟΣ| Έξω οι Βάσεις, το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι! Συγκέντρωση - Πορεία, Σάββατο 13 Μάη

Να ενισχύσουμε την αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική πάλη

Συγκέντρωση-Πορεία | Σάββατο 13 Μάη | ώρα 13:00 | Πλατεία Ελευθερίας

Μέρα με τη μέρα η χώρα εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς με τεράστιους κινδύνους για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, όπου ο ανταγωνισμός των ΗΠΑ-ΕΕ με τη Ρωσία παροξύνεται στην Ουκρανία, τα σύννεφα ενός γενικευμένου πολέμου όλο και πλησιάζουν!

Στη Θεσσαλία, έχουμε μια διαρκή αναβάθμιση και ενίσχυση της αμερικανο-ΝΑΤΟϊκής παρουσίας. Από το Στεφανοβίκειο, την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο μέχρι το στρατόπεδο «Γεωργούλα» στο Βόλο και αλλού, ολόκληρη η περιοχή μας έχει μετατραπεί σε μια απέραντη αμερικάνικη βάση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα του κεφαλαίου, για λογαριασμό των ντόπιων αφεντικών τους, ξεπουλάνε τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά αρπακτικά βαθαίνοντας επικίνδυνα την πολιτική της εξάρτησης. Συνδράμουν στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών γιατί προσβλέπουν στην βοήθειά τους προκειμένου να παίξουν αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή των Βαλκανίων αλλά και στον ανταγωνισμό τους με την αστική τάξη της Τουρκίας. Η πρόσδεση στα ιμπεριαλιστικά σχέδια όμως αποτελεί πηγή κινδύνων για το λαό μας και μετατρέπει την περιοχή μας αλλά και ολόκληρη τη χώρα σε μαγνήτη για τα όπλα των αντιπάλων τους!

Η πρόσφατη επίθεση με drone στο Κρεμλίνο είναι απόδειξη πως η αύξηση της έντασης και των παγκόσμιων κινδύνων για τους λαούς, είναι στο κόκκινο!

Απέναντι σε όλες αυτές τις ζοφερές εξελίξεις και τη φλόγα του πολέμου να απειλεί τους λαούς, είναι αναγκαία η ανάπτυξη της αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού και της νεολαίας στη χώρα μας. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν έχουμε κανένα συμφέρον από την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. Αντίθετα έχουμε κάθε συμφέρον να παλέψουμε για απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο, για να σταματήσει κάθε συμμετοχή και κάθε διευκόλυνση στα πολεμικά σχέδια, για να φύγουν βάσεις, ΝΑΤΟ και Αμερικάνοι.

Για τη φιλία, την αλληλεγγύη, το κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον πόλεμο και στον ιμπεριαλισμό. Για το δικαίωμα οι λαοί να ζουν και να εργάζονται ειρηνικά και με δικαιώματα!

  • ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
  • ΕΞΩ ΒΑΣΕΙΣ-ΝΑΤΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΕΞΩ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΕ!
  • ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr