01 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

ΒΟΛΟΣ | Έξω οι πολεμικές μηχανές των Αμερικάνων από τη Μαγνησία και τη χώρα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Δεκαπέντε αμερικανικά ελικόπτερα και πάνω από 100 Αμερικάνοι στρατιώτες-μισθοφόροι στρατοπεδεύουν αυτή τη στιγμή στη 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο καθώς πυκνώνει η παρουσία των πολεμικών μηχανών των Αμερικανών στη Μαγνησία αλλά και σε όλη τη χώρα. Αμερικάνικα αεροσκάφη αλλά και στρατιώτες έχουν ήδη μετακινηθεί σε Σούδα και Ελευσίνα και ταυτόχρονα δύο αεροπλανοφόρα πλέουν στην περιοχή. Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στην προάσπιση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή και η στήριξη των ΗΠΑ στο μαντρόσκυλό τους, το φασιστικό Ισραήλ, φέρνουν όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου πολέμου.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, για λογαριασμό του ντόπιου κεφαλαίου, βάζει πλάτη στην προώθηση των απαιτήσεων των ΗΠΑ. Παραχωρεί αεροδρόμια, επιτρέπει τη θαλάσσια και εναέρια δίοδο, έχει γεμίσει τη χώρα με βάσεις των αμερικανοΝΑΤΟϊκών. Εμπλέκει με αυτόν τον τρόπο το λαό και τη χώρα στον επικίνδυνο και φιλοπόλεμο σχεδιασμό των φονιάδων των λαών!

Έχουν φέρει τους φονιάδες δίπλα στα σπίτια μας, αρματωμένους και ετοιμοπόλεμους για να στηρίξουν τους δολοφόνους-σιωνιστές απέναντι στη δίκαιη Παλαιστινιακή αντίσταση!

Μετατρέπουν τη Μαγνησία και όλη τη χώρα σε ορμητήριο πολέμου και ταυτόχρονα σε μαγνήτη για τα όπλα των αντιπάλων τους. Για να περπατήσουν τα δικά τους μόνο σχέδια, αυτά για την κυριαρχία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή!!!

Απέναντι σε όλες αυτές τις ζοφερές εξελίξεις και τη φλόγα του πολέμου να απειλεί τους λαούς, δεν υπάρχει καμιά άλλη απάντηση από αυτήν της ανάπτυξης της αντιπολεμικής - αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού και της νεολαίας στη χώρα μας. Της αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και του αγώνα ενάντια στην πολιτική της εξάρτησης από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ, ενάντια στις κάθε λογής διευκολύνσεις προς τους αμερικανονατοϊκούς φονιάδες.

• ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! 

• ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

• ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

• ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Βόλος, 31/10/2023

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr