ΚΕΙΜΕΝΑ Κ.Ο.
Το ΚΚΕ(μ-λ) αυτοδύναμα στις εκλογές της 25ης του Ιούνη, για να υπηρετήσει την πραγματική διέξοδο λαού και νεολαίας!
Γι’ αυτούς τους πολιτικούς στόχους, καλούμε τους χιλιάδες αγωνιστές, εργαζόμενους και νέους που μας στήριξαν στην εκλογική μάχη του Μάη, τις πολλές περισσότερες χιλιάδες που βρεθήκαμε μαζί τους και κοντά τους στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στις κινητοποιήσεις των προηγούμενων δύσκολων χρόνων, να στηρίξουν ενεργητικά, πολιτικά και οικονομικά την εκλογική μάχη του ΚΚΕ(μ-λ).
Ο λαός μπροστά σε δύσκολες μέρες - Η αντίσταση το όπλο του
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση είναι πιο αναγκαία από ποτέ η γραμμή του μαζικού αγώνα. Για τη ζωή του λαού και της νεολαίας. Για να αποκρουστεί-αποτραπεί ο σκοταδισμός-«κανιβαλισμός» που ήδη διαμορφώνεται. Για την υπόθεση της συγκρότησης του λαϊκού και εργατικού κινήματος, και με στόχο την πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής-αντεργατικής πολιτικής.
Πρόταση συντονισμού οργανώσεων και συλλογικοτήτων για την ανάπτυξη της μαζικής πάλης
Καλούμε όλες τις αγωνιστικές και αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες, όλες τις δυνάμεις που αναφέρονται στην Αριστερά, στο κίνημα και στην επαναστατική προοπτική του λαού, κάθε ανένταχτο/η αγωνιστή/ρια, σε συντονισμό και κοινή δράση για την ανάπτυξη της μαζικής πάλης λαού και νεολαίας!
ΑΠΟΦΑΣΗ Κ.Ο. ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021
1. Ως «κατάσταση καμπής» περιγράφουν διεθνή συστημικά κέντρα την κατάσταση στον πλανήτη. Αυτή η κατάσταση της ρευστότητας και της μεταβατικότητας αφορά το σύνολο των γεωπολιτικών, γεωστρατηγικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων.
Απόφαση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ): Ιούνιος 2021
Α. Η κατάσταση στον κόσμο // Β. Η κατάσταση στη χώρα και στην περιοχή // Γ. Η πολιτική κατάσταση, το κίνημα και τα άμεσα καθήκοντα μας // Επιπλέον ζητήματα
Ανακοίνωση του ΚΟ του ΚΚΕ(μ-λ): Βαθιά οδύνη και συγκίνηση για τον θάνατο της Χρυσής Περπερίδου
Με αίσθημα βαθιάς οδύνης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Χρυσής Περπερίδου, σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου.
Απόφαση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ): 13-14 Μάρτη 2021
Μπροστά στην επικίνδυνη ένταση της αμερικάνικης παρουσίας και δράσης στη χώρα, απευθύνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, με κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σούδα και σ΄ ολόκληρη τη χώρα. Ενάντια στα πολεμοχαρή τους σχέδια, στις Βάσεις, στους στόλους και τα στρατεύματα τους, ενάντια στα σχέδια για τη στράτευση, εναντία στις νέες «αγορές του αιώνα». Να προβάλουμε την ανάγκη συγκρότησης αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.
Απόφαση του Κ.Ο. του ΚΚΕ(μ-λ) | 30-31 Μάη 2020
Στις 30-31 Μάη συνεδρίασε το Καθοδηγητικό Όργανο του ΚΚΕ(μ-λ) για να εκτιμήσει την κατάσταση που διαμορφώνεται διεθνώς και στη χώρα στην περίοδο που ανοίγεται μετά την λεγόμενη επιστροφή στην κανονικότητα, τις τροποποιήσεις και τα στοιχεία που πρόσθεσε στην προηγούμενη κατάσταση ό,τι εξελίχθηκε στο διάστημα της κορύφωσης της πανδημίας. Βασικά στοιχεία των εκτιμήσεων και των αποφάσεων που διαμορφώθηκαν είναι τα παρακάτω.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr