Διεθνή
Ωμός εκβιασμός για λουτρό αίματος και νέα Νάκμπα στη Ράφα
Τις τελευταίες εβδομάδες εντείνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο εισβολής του σιωνιστικού στρατού κατοχής στη Ράφα, στην οποία έχουν καταφύγει πάνω από 1,3 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, εκτοξεύοντας τον αριθμό των αμάχων που παλεύουν να επιβιώσουν στην περιοχή σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο.
Το αγωνιστικό ξέσπασμα των αγροτών της Ευρώπης
Τα τρακτέρ και οι συγκρούσεις στο κέντρο των Βρυξελλών, η πολιορκία του Παρισιού, το κλείσιμο των συνοριακών περασμάτων μεταξύ Πολωνίας – Ουκρανίας και μεταξύ Βελγίου – Ολλανδίας, τα εκατοντάδες τρακτέρ στο Βερολίνο, οι μαζικές κινητοποιήσεις σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και στην Ελλάδα είναι χαρακτηριστικά της έκτασης και της έντασης ενός πανευρωπαϊκού ξεσπάσματος των αγροτών.
Η σιωνιστική σφαγή γίνεται επίκεντρο μεγάλων αναταράξεων στην ευρύτερη περιοχή
Οι αμερικανοβρετανικές επιθέσεις ενάντια στην Υεμένη, καθώς και οι πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν ως «απάντηση» στις δολοφονίες στελεχών του, αντικειμενικά δημιούργησαν έναν νέο πιο ευρύ και πιο επικίνδυνο κύκλο έντασης, που επεκτείνεται πέρα από την περιοχή της Μέσης Ανατολής, στο ανατολικό κομμάτι της Βόρειας Αφρικής και στην Κεντρική Ασία.
Για τη δυτική προπαγάνδα, τα «καύσιμα» τέλειωσαν
Τόσο τα δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Ευρώπη όσο και οι δηλώσεις δυτικών αξιωματούχων προδικάζουν μία και μόνη εξέλιξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία: πλήρη επικράτηση των Ρώσων αφού δεν διαφαίνεται αξιόπιστο σχέδιο για το πώς η Ουκρανία θα ξεπεράσει τις προκλήσεις στο πεδίο της μάχης.
Το σιωνιστικό κράτος ξανάρχισε τις σφαγές
Τελικά, αφού δόθηκε μία παράταση τριών ημερών στην αρχική τετραήμερη κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, η εκεχειρία κατέρρευσε κυρίως λόγω του Ισραήλ.
Προς αλλαγή στρατηγικής ΗΠΑ - ΝΑΤΟ;
Όλα δείχνουν ότι ο πόλεμος του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία, σχεδόν δύο χρόνια μετά, πιάνει κάποια όρια. «Ο πόλεμος με τη Ρωσία έχει εισέλθει σε μια νέα φάση και ο χειμώνας αναμένεται να περιπλέξει τις μάχες ύστερα από μια καλοκαιρινή αντεπίθεση που απέτυχε να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω των επίμονων ελλείψεων όπλων και χερσαίων στρατευμάτων», είπε ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο Associated Press…
Μαζικά εγκλήματα εις βάρος Παλαιστίνιων αμάχων
Με μεγαλύτερη ένταση και σφοδρότητα μαίνεται η βάρβαρη εισβολή στη Γάζα. Οι σιωνιστές αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν ακόμα χειρότερες, ακόμα πιο σοκαριστικές επιθέσεις ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Στο στόχαστρό τους και χωρίς προσχήματα έχουν βάλει σχολεία, νοσοκομεία, προσφυγικούς καταυλισμούς.
Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!
Απότομα πύκνωσαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της παλαιστινιακής αντίστασης στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη της Παλαιστίνης. Οι ισραηλινοί μακελάρηδες κλιμακώνουν τη σφαγή του παλαιστινιακού πληθυσμού στην πολιορκούμενη από τα στρατεύματα κατοχής Λωρίδα της Γάζας.
Αντισιωνισμός και αντισημιτισμός
Οι σιωνιστές του Ισραήλ σφάζουν τον λαό της Παλαιστίνης κι όποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική στο σιωνιστικό κράτος δολοφόνο κατηγορείται ως αντισημίτης και ως αρνητής του ολοκαυτώματος.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Η έκρηξη του Παλαιστινιακού ζητήματος και η ανάδειξή του στην παγκόσμια σκηνή είναι τέτοια και τόση που ματώνει την καρδιά και συγκλονίζει το μυαλό κάθε προοδευτικού ανθρώπου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr