Διεθνής αλληλεγγύη για την Banu Büyükavcı

Η πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη στη Banu» διοργανώνει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις 10 Δεκέμβρη

Στη Νυρεμβέργη συγκροτήθηκε η «πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Banu» ενάντια στην επιχείρηση του Γραφείου Μετανάστευσης της Νυρεμβέργης για την απέλαση της Dr. Banu Büyükavcı.

Οι συνιστώσες της «πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στην Banu» πραγματοποίησαν την 3η διαδικτυακή συνάντησή τους σήμερα και αποφάσισαν να οργανώσουν τη διαμαρτυρία στις 10 Δεκεμβρίου, που είναι Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενάντια στην παραβίαση των δικαιωμάτων της και τις προσπάθειες απέλασης της Dr. Banu Büyükavcı.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 18.00 στην πλατεία Hallplatz της Νυρεμβέργης προσκλήθηκαν να συμμετέχουν όλα οι δημοκρατικοί και επαναστατικοί φορείς, τα προοδευτικά άτομα, οι διανοούμενοι, όλοι οι Γερμανοί και οι μετανάστες που αντιτίθενται στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα ΜΜΕ και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η πρωτοβουλία στην ανακοίνωσή της, καταδικάζοντας έντονα την πολιτική απέλασης του γερμανικού κράτους, δηλώνοντας ότι αυτή η επίθεση είναι μέρος της συνολικής επίθεσης ενάντια στους μετανάστες, στους πρόσφυγες, τους κομμουνιστές και τους επαναστάτες, κάλεσε το δημοκρατικό και επαναστατικό κοινό να ευαισθητοποιηθεί απέναντι σε αυτήν την επίθεση στη Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη.

Η πρωτοβουλία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στις 10 Δεκέμβρη στο Μόναχο, στη Βιέννη και τη Ζυρίχη ενάντια στις παραβιάσεις δικαιωμάτων, τις πολιτικές επιθέσεις και στις επιχειρήσεις απέλασης, δηλώνοντας ότι ο επαναστατικός αγώνας είναι δικαίωμα! Η Banu Büyükavcı δεν είναι μόνη!

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης του TKP/ML στο Μόναχο, το γερμανικό κράτος, πριν από την αιτιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου, πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης της ένστασης, ξεκίνησε τη διαδικασία απέλασης από τη Γερμανία του Sinan Aydın και της Banu Büyükavcı και επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στη Γερμανία για 20 χρόνια στους Sami Solmaz, Musa Demir και Mehmet Yeşilçalı.

Οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης που διοργανώθηκαν από AGEB, Mor-Kızıl Kolektif, PGİ/MLM, Internationalistisches Bündnis, Solidäritätbündnis mit Banu και υποστηρίζονται από πολλά επαναστατικά - δημοκρατικά κόμματα, οργανώσεις, συνδικάτα και ενώσεις είναι οι εξής:

Πέμπτη 10 Δεκέμβρη στις 6μμ στην πλατεία Hallplatz της Νυρεμβέργης

Πέμπτη 10 Δεκέμβρη στις 6μμ στην πλατεία Stachus του Μονάχου

Πέμπτη 10 Δεκέμβρη στις 6μμ στο Staufacher της Ζυρίχης

Πέμπτη 10 Δεκέμβρη στις 4μμ στο Gauermanngasse της Βιέννης

http://www.avrupahaber6.org/wp-content/uploads/2020/12/IMG-20201207-WA0015-180x135.jpg

ΔΙΕΘΝΗ 
Εμβόλιο Covid-19
Πριν ετοιμαστούν οι σύριγγες… βγήκαν τα μαχαίρια!
Ανταγωνισμοί ιμπεριαλιστών, βιασύνες και εμπόριο ελπίδας από φαρμακευτικούς κολοσσούς και κυβερνήσεις
Διεθνής αλληλεγγύη για την Banu Büyükavcı
Η πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη στη Banu» διοργανώνει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις 10 Δεκέμβρη