Λάρισα

Ανακοίνωση – Καταγγελία για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου Η.Σ.

Η ένωση αστυνομικών Λάρισας με δελτίο τύπου στοχοποιεί τον δημοσιογράφο Η.Σ. για ανάρτησή του στο facebook, γιατί λέει εξύβρισε αναίτια συναδέλφους τους, οι οποίοι «την 06-12-2020, εργαζόμενοι πάνω από δώδεκα ώρες, υπό συνεχή ορθοστασία, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν».

Όλος ο δημοκρατικός λαός και η νεολαία γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι συνάδελφοί τους, όντως εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους!

Με προσαγωγές αγωνιστών και μελών της Αριστεράς, με γκλοπ, χημικά και κρότου λάμψης, με συλληφθέντες στοιβαγμένους σε κλούβες και στενούς διαδρόμους για ώρες χωρίς να τηρείται κανένα υγειονομικό μέτρο, με την επίδοση εξοντωτικών προστίμων. Άξιος ο μισθός τους!

Η πολιτική της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής, που με περισσό ζήλο προωθεί η κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τη νεολαία που παλεύουν για τα δίκια τους, δίνει το ελεύθερο σε τέτοιες κινήσεις στοχοποίησης και τρομοκρατίας.

Θέλουν να καταστείλουν τις αγωνιστικές διαθέσεις του λαού και της νεολαίας που πυκνώνουν καθημερινά! Αυτές οι κυβερνητικές επιδιώξεις θα αποτύχουν! Ο λαός και το κίνημα της νεολαίας δεν θα φοβηθούν! Θα οργανωθούν και θα απαντήσουν μαζικά και αγωνιστικά!

 

Λάρισα, 10/12/2020

ΔΙΕΘΝΗ 
Εμβόλιο Covid-19
Πριν ετοιμαστούν οι σύριγγες… βγήκαν τα μαχαίρια!
Ανταγωνισμοί ιμπεριαλιστών, βιασύνες και εμπόριο ελπίδας από φαρμακευτικούς κολοσσούς και κυβερνήσεις
Διεθνής αλληλεγγύη για την Banu Büyükavcı
Η πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη στη Banu» διοργανώνει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις 10 Δεκέμβρη